...
Selecteer een pagina

Duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

VidaSense is gespecialiseerd in arbeidspsychologie

Duurzame inzetbaarheid is een veel gehoorde kreet in de media. Maar wat is dan die duurzame inzetbaarheid? Het kan zomaar te maken hebben met je werk goed en gemotiveerd kunnen doen, nu en in de toekomst. Je gezond voelen of hier eens dieper bij stil te staan en er de nodige aandacht aan te besteden. Gaan je werknemers fluitend naar hun werk? Of beginnen ze de dag al vermoeid?

Persoonlijk welzijn van de medewerker

Wat te denken van het persoonlijk welzijn van je medewerkers, heb je enig idee hoe groot de impact kan zijn als dit niet in balans is? Het zet je ongetwijfeld aan het denken op het moment dat je dit aan het lezen bent. Investeren in gezonde, competente, gemotiveerde en enthousiaste werknemers is dan ook investeren in duurzame inzetbaarheid.

Op welke manier houd je het belangrijkste “kapitaal“, je medewerkers dus, fit, gezond, gemotiveerd en betrokken op een ontspannen effectieve manier? Op deze manier voelen medewerkers zich gewaardeerd, waardoor je als werkgever met je bedrijf in de meest brede zin van het woord het meeste rendement behaalt, ook in deze moeilijke tijden.

Diverse diensten op het gebied van arbeidspsychologie en bedrijfspsychologie

VidaSense biedt voor bedrijven verschillende diensten aan zoals psychologisch onderzoek, begeleiding, opleidingen en trainingen. Dit kan zowel individueel als in groepsverband. We gaan samen met jou op zoek naar datgene waar jij of het bedrijf behoefte aan heeft. Op deze manier bieden wij jou en jouw bedrijf de dienst die het beste bij je past en dus ook resultaat gaat opleveren.

Zowel voor het MKB als voor grotere organisaties bieden wij op aanvraag een totaalpakket, met daarin een analyse, advies en interventie. We leren mensen, afdelingen en organisaties keuzes maken, koers te bepalen en deze koers ook te houden. Wij zien assertiviteit, leren kiezen, goed communiceren en de kunst van het onderhandelen hierin als belangrijke instrumenten.

Het vertrekpunt van VidaSense

We beginnen met een inventarisatie van het probleem door middel van gesprekken en observatie. Vervolgens kunnen we, indien gewenst, persoonsgerichte diagnostiek toepassen, waarbij we gebruik kunnen maken van onderzoeksmiddelen op het gebied van arbeidspsychologie.

Als we de hulpvraag (of het probleem) goed in kaart hebben gebracht, kunnen we de behandelvormen die hier het beste bij passen, aanbieden binnen jouw organisatie. We kiezen hierbij voor een oplossings- en aandachtgerichte benadering, die afgestemd is op de medewerker(ster).

VidaSense is een laagdrempelige praktijk waarin de persoonlijke benadering centraal staat. Binnen ons team heeft een ieder zijn eigen specialiteiten waardoor we in staat zijn om dat verlengstuk te zijn waar u naar op zoek bent.

Wil je weten wat de mogelijkheden van iemand zijn of wil je jezelf of je team gaan ontwikkelen? Dan ben je bij VidaSense aan het juiste adres. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op, we staan je graag te woord.

Ja! Ik wil meer weten. Neem contact met me op.

Maak Afspraak
Share This