...
Selecteer een pagina

Business Coaching

Businesscoaching is een proces waarin iemand zijn eigen werkwijze tegen het licht aan gaat houden ten opzichte van zijn gewenste werkwijze, en of die al bereikt is. We gaan in op hoe een bedrijfsmodel werkt en op welke manier het wenselijk is, en of je als persoon al voldoende in dat bedrijfsproces verweven bent.

De businesscoaching bestaat ook uit het onderzoeken van wat precies de hulpvraag is van de persoon. Op het moment dat de hulpvraag helder is gaan we de juiste handvatten aanreiken zodat je gaat ontdekken hoe je jezelf in het hele proces kunt integreren. Dat betekent dus dat je een heel helder kompas krijgt dat jou richting geeft waaraan je als persoon kunt gaan werken en welke zaken je kunt gaan aanpakken zodat je als persoon gaat excelleren. In de basis komen we tot de ontdekking dat woorden als bewustwording, communicatie en samenwerken cruciale woorden zijn.

Wat we regelmatig tegenkomen in gesprekken is dat we de welbekende blinde vlek hebben. Logisch, want die zie je dus niet. Wij maken hem zichtbaar, zodat je heel duidelijk weet waaraan te werken. Middels gesprekken komen we daar gezamenlijk achter.

Bij businesscoaching gaan we aan de slag met het bewust en onbewust toepassen van iemands ware kwaliteiten waardoor mensen weten waarom ze elke dag opstaan en naar de zaak gaan en hier ook echt een tevreden gevoel aan overhouden. Dit is serieuze business, jouw business. Nieuwsgierig geworden hoe je dat kunt bereiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat we de mogelijkheden samen kunnen onderzoeken.

Ja! Ik wil meer weten. Neem contact met me op.

Maak Afspraak
Share This