Selecteer een pagina

Business Coaching

Business coaching, wat is dat dan precies? Op het internet is daar voldoende over te vinden. En dan…… wat gaat er dan gebeuren. Als we iets gelezen hebben, weten we het dan meteen of is er nog meer voor nodig om een juiste keuze te gaan maken? Het begrippenpaar bewust/onbewust vormt de kern van optimaal functioneren binnen bedrijven.
Bij taal of situaties zijn we ons van iets bewust als we het op dit moment ervaren, zoals nu het geval is met deze zin. We zijn ons niet van iets bewust als het op dit moment in onze ervaring geen rol speelt. Je was je tot op het moment dat je deze zin las waarschijnlijk niet bewust van de achtergrondgeluiden die je nu kunt horen.

Hoeveel tijd gebruik je om effectief te vergaderen en wanneer weet je of het effectief is geweest? Heb je dat bereikt wat je wilde bereiken of blijven er lege gaten over die gevuld zouden kunnen worden met passie, waardering, helderheid, gelukgevoel, en dat de cijfers boekdelen spreken die ook de inspanningen van het gezamenlijk resultaat laten zien. Waardoor jij en je medewerkers elke dag weer met een tevreden gevoel naar huis gaan en s ’morgens weer terugkomen.

Sommige mensen werken voor geld terwijl anderen werken omdat ze het heel erg leuk vinden. Hoe komt het dat twee mensen op dezelfde afdeling, met dezelfde baan het toch allebei anders kunnen ervaren? Waarom werk je eigenlijk en op welke manier heb je het werk ingedeeld, zodat er ook nog vrije tijd overblijft? Er gaat namelijk behoorlijk veel vrije tijd zitten in een baan, wat maakt dat het dan ook erg belangrijk is om iets te kiezen waar je volledig achter staat en dit ook met plezier kan uitvoeren.

Misschien ben je benieuwd of het wel mogelijk is om dit soort processen te beïnvloeden en mensen te trainen en bewust te maken van al hun acties. Op al deze vragen en vragen die nu wellicht naar boven komen drijven kunnen wij een passend inzicht bieden. Het gelijkrichten van mensen en bedrijfsvoering staat namelijk centraal in onze trainingen en opleidingen.

Aan de slag gaan met het onderbewuste om dit bewust en onbewust toe te passen waardoor mensen weten waarom ze elke dag opstaan en naar de zaak gaan en hier ook echt een tevreden gevoel aan overhouden is serieuze business, jouw business. Nieuwsgierig geworden hoe je dat kunt bereiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat we de mogelijkheden samen kunnen onderzoeken.

Ja! Ik wil meer weten. Neem contact met me op.

VidaSense en Corona

Ben jij inmiddels ook zo corona moe? Dan heb ik goed nieuws voor jou! Wil jij weten op welke manier we je hierbij kunnen helpen?

Neem dan nu contact met ons op en maak een start voor een prettiger leven!

Lees ook hier onze Corona-maatregelen bij VidaSense.

Popup sluiten!

Sluiten

Maak Afspraak
Share This