...
Selecteer een pagina

Loopbaancoaching

Ontdek het samen met onze carrièrecoach

Je kunt geen blad meer openslaan of men heeft het wel over coaching, zowel individueel als in teamverband. Wat betekent coaching voor jou? Wanneer is loopbaancoaching bijvoorbeeld effectief en op welke manier wordt dit in de praktijk gebracht?

Het verschil wordt nog altijd gemaakt door de mens zelf. Wat je er zelf aan energie in stopt, haal je er ook uit. Niets gaat vanzelf, dat ervaren de meeste mensen al jaren.

De handvatten die jij nodig hebt!

Welke handvatten heb jij nodig en op welke manier kunnen ze worden ingezet? Soms zijn er maar een paar inzichten voor nodig om zaken op een hele andere manier aan te pakken en om te zetten in effectiviteit. Coaching en loopbaancoaching specifiek is een vorm die zich hier uitstekend voor leent.

Samen met onze (carrière) coach ga je onderzoeken waar je behoeften en wensen liggen en wat je verlangen is. Dit doen we op een manier waarin jouw eigen identiteit behouden blijft, immers ieder mens is uniek en dat moet vooral zo blijven.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat je nog meer uit jezelf zou kunnen halen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak, we staan je graag te woord.

Ja! Ik wil meer weten. Neem contact met me op.

Maak Afspraak
Share This