Selecteer een pagina

Loopbaancoaching

Ontdek het samen met onze carrière coach

Je kunt geen blad meer openslaan of men heeft het wel over coaching, zowel individueel als in teamverband. Wat betekent coaching voor jou? Wanneer is loopbaancoaching bijvoorbeeld effectief en op welke manier wordt dit in de praktijk gebracht?

Hoe vaak gebeurt het dat mensen ongevraagd advies krijgen? Vooral in groepsverband weet iedereen precies aan te geven wat de ander zou moeten doen. Wellicht dat de persoon dit zelf ook niet doet, echter daar wordt niet over gesproken.

Wat maakt dan het onderscheid zul je denken? Het verschil wordt nog altijd gemaakt door de mens zelf. Wat je er zelf aan energie in stopt, haal je er ook uit. Niets gaat vanzelf, dat ervaren de meeste mensen al jaren.

De handvaten die jij nodig hebt!

Welke handvaten heb jij nodig en op welke manier kunnen ze worden ingezet? Soms zijn er maar een paar inzichten voor nodig om zaken op een hele andere manier aan te pakken en om te zetten in effectiviteit. Coaching en loopbaancoaching specifiek is een vorm die zich hier uitstekend voor leent.

Samen met onze (carrière) coach ga je onderzoeken waar je behoeften en wensen liggen en wat je verlangen is. Dit doen we op een manier waarin jouw eigen identiteit behouden blijft, immers ieder mens is uniek en dat moet vooral zo blijven.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat je nog meer uit jezelf zou kunnen halen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak, we staan je graag te woord.

Binnen VidaSense kunnen we dat luisterende oor bieden voor uw medewerker of vrijwilliger, zodat zij altijd iemand van buiten de organisatie als vertrouwenspersoon heeft  om zijn of haar verhaal kwijt te kunnen.

Belangrijke waardes voor ons zijn:  goed in onderling contact te blijven, het creëren van een prettige en veilige werkomgeving en een gezamenlijk doel voor ogen zien/hebben. Dit zijn belangrijke voorwaarden waarop zowel de organisatie/afdelingen als de medewerkers of vrijwilligers zich kunnen ontwikkelen.

Afhankelijk van de situatie waartegen de medewerker of vrijwilliger loopt kunnen we de werkgever of leidinggevende hierin betrekken. Wanneer een werkgever of leidinggevende niet precies weet wat er bij iemand speelt kan dit namelijk onbegrip en stress oproepen. Het is daarom goed om in bepaalde situaties dit gezamenlijk te bespreken, waardoor je wederzijds begrip creëert.

Het team van VidaSense kan uw medewerker of vrijwilliger hierin begeleiden, waarbij eigenschappen zoals inzicht, werk- en levenservaring, kennis van de zorg en de maatschappij, maar vooral een goed luisterend oor zullen ons helpen om u als vertrouwenspersoon te ondersteunen.

Mocht er dus iets zijn, neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat we de mogelijkheden samen kunnen onderzoeken.

 

Ja! Ik wil meer weten. Neem contact met me op.

VidaSense en Corona

Ben jij inmiddels ook zo corona moe? Dan heb ik goed nieuws voor jou! Wil jij weten op welke manier we je hierbij kunnen helpen?

Neem dan nu contact met ons op en maak een start voor een prettiger leven!

Lees ook hier onze Corona-maatregelen bij VidaSense.

Popup sluiten!

Sluiten

Maak Afspraak
Share This