Psychologie team

Arbeidspsychologie & bedrijfspsychologie

Wil je graag weten wat de mogelijkheden van iemand zijn of wil je jezelf of jouw team graag ontwikkelen? Ook dan ben je bij VidaSense aan het juiste adres. Wij hebben mensen in dienst die de fijne kneepjes van de arbeidspsychologie en bedrijfspsychologie uistekend beheersen.

Met behulp van allerlei testen leren we mensen, afdelingen en organisaties keuzes te maken, koersen te bepalen en deze koers ook te houden. Wij zien assertiviteit, leren kiezen, goed communiceren en de kunst van het onderhandelen hierin als voorwaarden.

Op het gebied van arbeidspsychologie en bedrijfspsychologie bieden wij verschillende heldere diensten aan: zoals psychologisch onderzoek, psychologische begeleiding, een interventieadvies en verschillende trainingen door professionals. Zowel voor het MKB als voor grotere organisaties bieden wij een totaalpakket, met daarin een analyse, advies en interventie aan.

Het vertrekpunt van VidaSense

Ons vertrekpunt is altijd een zorgvuldige, doortastend onderbouwde diagnostiek, gericht op de oplossing van het probleem. Hierbij maken we gebruik van verschillende therapievormen waarin we persoonsgericht te werk gaan. We kiezen hierbij voor een oplossings- en aandachtgerichte benadering.

Met deskundigen op het gebied van arbeidspsychologie en bedrijfspsychologie, assistentes en een ondersteunend secretariaat bieden we diensten die mensen en organisaties helpen.

Voor meer informatie, neem vrijblijvend contact met ons op.

Ja! Ik wil meer weten. Neem contact met me op.

VidaSense en Corona

Ben jij inmiddels ook zo corona moe? Dan heb ik goed nieuws voor jou! Wil jij weten op welke manier we je hierbij kunnen helpen?

Neem dan nu contact met ons op en maak een start voor een prettiger leven!

Lees ook hier onze Corona-maatregelen bij VidaSense.

Popup sluiten!

Sluiten

Maak Afspraak
Share This