...
Selecteer een pagina

Psychologie team

Arbeidspsychologie en bedrijfspsychologie

Wil je graag weten wat de mogelijkheden van iemand zijn of wil je jezelf of jouw team graag ontwikkelen? Dan ben je bij VidaSense aan het juiste adres. Wij hebben mensen in dienst die de fijne kneepjes van de arbeidspsychologie en bedrijfspsychologie uitstekend beheersen.

Met behulp van verschillende testen brengen we de aandachtsgebieden in beeld. Vervolgens leren we mensen, afdelingen en organisaties keuzes te maken, koersen te bepalen en deze koers ook te houden. Wij zien assertiviteit, leren kiezen, goed communiceren en de kunst van het onderhandelen hierin als belangrijke instrumenten.

Op het gebied van arbeidspsychologie en bedrijfspsychologie bieden wij verschillende diensten aan, zoals psychologisch onderzoek, psychologische begeleiding, een interventieadvies en verschillende trainingen door professionals. Zowel voor het MKB als voor grotere organisaties bieden wij een totaalpakket aan met daarin een analyse, advies en interventie.

Het vertrekpunt van VidaSense

Ons vertrekpunt is altijd een zorgvuldige, grondig onderbouwde diagnostiek, die meteen een richting geeft naar de oplossing van het probleem. Hierbij maken we gebruik van verschillende therapievormen waarin we persoonsgericht te werk gaan. We kiezen hierbij voor een oplossings- en aandachtgerichte benadering.

Met deskundigen op het gebied van arbeids- en bedrijfspsychologie en een ondersteunend secretariaat bieden we diensten die mensen en organisaties helpen.

Voor meer informatie, neem vrijblijvend contact met ons op.

Ja! Ik wil meer weten. Neem contact met me op.

Maak Afspraak
Share This