Hoe ga jij om met het Corona virus en op welke manier zorg jij ervoor dat je hier sterker uit gaat komen? Op welke manier verwerk jij alle dagelijkse informatie en hoe pak je de draad z.s.m. weer op?

Momenteel leven we in een maatschappij waarbij het leven voor een groot gedeelte wordt beheerst
door het “Corona virus”. Dat dit invloed heeft op ons dagelijks functioneren en persoonlijk welzijn moge duidelijk zijn. Waar het voor de één een heerlijke tijd is om bij te komen van alle drukte, is het voor de ander een periode van “stress” en “angst”. Hoe ga jij om met deze stress en angstklachten?

De berichten in de medische wereld zijn erg duidelijk.

Coronamaatregelen overheid slecht voor gezondheid Nederland!

De maatregelen die de overheid heeft genomen om het virus in te dammen, hebben een slechte invloed op de gezondheid van de bevolking. Mensen voelen zich somberder, eenzaam, slapen slechter, bewegen minder, eten en roken meer.

Dat blijkt uit onderzoek van onder meer de GGD’ s en het RIVM bij 90.000 Nederlanders, liet Jaap van Dissel, directeur Centrum Infectiebestrijding bij het RIVM, weten in de technische briefing voor de Tweede Kamer.

Hoe belangrijk is het voor jou dat je voor jezelf actie onderneemt, en daardoor weer meer kunt gaan genieten en makkelijker kunt omgaan met de angst en stress rondom alle Corona perikelen. Op welke manier kun jij jouw immuunsysteem versterken? Ervaar jij somberheid, slaap, angst of stressklachten i.v.m. corona, onze collega’s hebben de expertise in huis om met jou o.a. deze angst en stress klachten aan te gaan en je hierin te begeleiden, zodat jij weer de regie over jouw eigen leven terugkrijgt en in staat bent om weer op een prettige en positieve manier in het leven te staan.

Diagnostische onderzoeken voor kinderen en jeugdigen

Nu de scholen weer zijn begonnen, zijn wij er volledig klaar voor om de onderzoeken van uw kinderen weer in te plannen en het ook op een veilige manier te kunnen afnemen.

Corona proof.

Onze beide vestigingen zijn Corona proof gemaakt om u op een verantwoorde en veilige manier te woord te kunnen staan. Zie de foto’s op de site.

Uitstel is tijdrovend, neem vandaag nog contact met ons op.

VidaSense en Corona

Ben jij inmiddels ook zo corona moe? Dan heb ik goed nieuws voor jou! Wil jij weten op welke manier we je hierbij kunnen helpen?

Neem dan nu contact met ons op en maak een start voor een prettiger leven!

Lees ook hier onze Corona-maatregelen bij VidaSense.

Popup sluiten!

Sluiten

Maak Afspraak
Share This