...

Marty Gevers-Hermes

Psychodynamische Therapeut &Hypnotherapeut.

T: 0492-667379
E: info@vidasense.nl

Hallo,

Mijn naam is Marty Gevers-Hermes, geboren en getogen in Sint-Oedenrode, getrouwd en moeder van twee volwassen dochters.

Opgeleid tot psychodynamisch therapeut en coach. Daarnaast ben ik opgeleid tot orthomoleculair voedings- en suppletieadviseur. Deze combinatie vind ik onlosmakelijk met elkaar verbonden; een gezonde geest in een gezond lichaam.

Zo rond mijn 45ste levensjaar begon er wat te knagen: “Wil ik dit werk wat ik nu doe nog blijven doen? Waar word ik blij van, waar krijg ik energie van? Waarom doe ik de dingen zoals ik ze doe én waar ik absoluut niet blij van word?” Een proces waarbij alleen maar meer vragen opkwamen en waar ik zo snel geen antwoord op wist. Fysiek en emotioneel veranderde er nogal wat. Ik werd er vooral onrustig van. Achteraf ben ik me bewust van deze transformatieperiode die de overgang heet. Een noodzakelijke periode ook. Ik zie het als een zieleroep: “Ga nu eindelijk eens doen wat van jou is”.

Ik heb ervaren dat het soms goed is om je even los te koppelen van je reguliere bestaan, naar binnen te kijken, te voelen en te ontdekken welke koers je de rest van je leven wilt varen.

Het hoeft niet altijd rigoureus anders. De manier hoe je naar dingen kijkt kan al een enorm verschil maken.
Wat mij drijft is oprechte interesse in mensen. Hoe komt iemand tot bepaalde keuzes in zijn leven? Wat maakt dat iemand iets blijft geloven over zichzelf wat niet helpend is.

Wat maakt dat zoveel mensen zichzelf kwijtraken, de verbinding niet voelen met zichzelf, laat staan met anderen?
Nieuwsgierig naar jouw verhaal loop ik een stukje met je mee op jouw pad. Mijn vakkennis zet ik in om samen aan de slag te gaan, houd ik je een spiegel voor en schuw ik niet om liefdevol te confronteren. Help ik je te ontdekken wat van jou is, leer je anders te kijken, te voelen en je eigen manieren te vinden om óm te gaan met dat wat er is.

Met vriendelijke groet,

Marty Gevers

Marty Gevers, Psychodynamische therapeut & hypnotherapeut,
lid NBVH 2014016
lid RBCZ 403397R
AGB-code 90100780

Ja! Ik wil meer weten. Neem contact met me op.

Maak Afspraak
Share This