...
Selecteer een pagina

Ouderbegeleiding voor gezinnen met gezinsproblemen

Vaak zijn hulpvragen bij VidaSense gericht op opvoeding- of gezinsproblemen. Het opvoeden van kinderen gaat niet vanzelf en vaak brengt dit in de loop der jaren kleine of grotere problemen met zich mee.

Soms is het voor ouders al voldoende om een gesprek met een buitenstaander te hebben over de zaken waar ze in de opvoeding tegenaan lopen. Op deze manier wordt er namelijk eens op een andere manier naar de thuissituatie gekeken, waarna ouders het zelf weer op kunnen pakken.

In de meeste gevallen vinden enkele gesprekken met de ouders plaats om te spreken over de concrete gezinsproblemen, verwachtingen, communicatie en opvoedingsstijl. In de begeleiding worden concrete handvatten gegeven waar ouders thuis direct mee aan de slag kunnen gaan.

Hulp voor gezinnen met gezinsproblemen kunnen is bij VidaSense op diverse manieren mogelijk.

Wilt u direct meer informatie neem dan vrijblijvend contact met ons op, we staan u graag te woord.

Ja! Ik wil meer weten. Neem contact met me op.

Belangrijke informatie!

Wij ondervinden al sinds maandag hier in de wijk Brandevoort / Helmond telefonische (mobiel) problemen, waardoor wij niet verstaanbaar zijn, maar de beller wel kunnen horen.

Mocht u hiermee te maken hebben kunt u het beste een sms of whatsapp bericht kan sturen naar 06-17 03 66 71 of een mail sturen naar info@vidasense.nl.

Pop-up sluiten.

Maak Afspraak
Share This