Selecteer een pagina

Moeite met het uiten van gevoelens

Op welke manier laat jouw kind zijn of haar gevoelens zien en horen? Of geven ze juist  vaak de gewenste antwoorden?

In de praktijk zien we vaak terug dat kinderen moeite hebben met het uiten van hun gevoelens. Ze vinden het moeilijk om over hun gevoelens te praten waardoor ze deze vaak opkroppen. Dit kan zich zelfs uiten in extreme gedragsreacties of negatieve gevoelens die niet met de buitenwereld worden gedeeld waardoor het kind zich juist gaat terugtrekken.

Het is vooral belangrijk om samen met het kind op zoek te gaan naar manieren die bij hem of haar passen, om met deze gevoelens om te kunnen gaan en ze ook daadwerkelijk te uiten.

De mensen binnen VidaSense weten op welke manier ze jouw kind kunnen helpen om over gevoelens te leren praten. Dit alles in een veilige, prettige en speelse omgeving waarbij tijdens de behandeling creatieve middelen worden ingezet. Natuurlijk staat jouw kind tijdens deze behandelingen centraal.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op, we staan u graag te woord.

Ja! Ik wil meer weten. Neem contact met me op.

VidaSense en corona

Ons land is weer in lockdown. Gelukkig kunnen en mogen de individuele behandelingen gewoon doorgaan binnen onze praktijk met de aangepaste maatregelen. Mocht je toch gebruik willen maken van beeldbellen dan is dit mogelijk, hierdoor hoef je geen afspraak te missen en kan de zorg voor je persoonlijk welzijn gewoon doorgaan!

Lees ook hier onze Corona-maatregelen bij VidaSense.

Pop-up sluiten.

Maak Afspraak
Share This