...
Selecteer een pagina

Psychologisch onderzoek

Wanneer je twijfelt over de capaciteiten van je kind of wanneer het vermoeden bestaat dat onderliggende factoren verantwoordelijk zijn voor het gedrag van je kind (AD(H)D/Autisme/hoogbegaafdheid/(faal-)angsten enz.), dan is het mogelijk bij VidaSense psychodiagnostisch onderzoek uit te voeren.

 Hierbij worden zowel het persoonlijk functioneren, de cognitieve capaciteiten, als de neurologische vaardigheden onderzocht. Dit doen we middels een persoonlijkheidsonderzoek en een intelligentieonderzoek. Zo kunnen we een gedegen en betrouwbaar beeld geven van het psychologisch functioneren van je kind.

 Ook wanneer er enkel behoefte is aan het verkrijgen van duidelijkheid over het intelligentieniveau van je kind, bent u bij VidaSense aan het juiste adres.

Voor meer informatie over ons psychodiagnostisch onderzoek of één van onze specifieke testen (het persoonlijkheidsonderzoek of intelligentieonderzoek) kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

Ja! Ik wil meer weten. Neem contact met me op.

Belangrijke informatie!

Wij ondervinden al sinds maandag hier in de wijk Brandevoort / Helmond telefonische (mobiel) problemen, waardoor wij niet verstaanbaar zijn, maar de beller wel kunnen horen.

Mocht u hiermee te maken hebben kunt u het beste een sms of whatsapp bericht kan sturen naar 06-17 03 66 71 of een mail sturen naar info@vidasense.nl.

Pop-up sluiten.

Maak Afspraak
Share This