Selecteer een pagina

Psychologisch onderzoek

Intelligentie- en persoonlijkheidsonderzoek

Wanneer je twijfelt over de capaciteiten van je kind of wanneer het vermoeden er is dat onderliggende factoren verantwoordelijk zijn voor het gedrag van het kind, dan is het mogelijk bij VidaSense psychodiagnostisch onderzoek uit te voeren.

Hierbij worden zowel het persoonlijk functioneren middels een persoonlijkheidsonderzoek als de cognitieve capaciteiten door middel van een intelligentieonderzoek en de neurologische vaardigheden onderzocht om een gedegen en betrouwbaar beeld te kunnen geven van het psychologisch functioneren van het kind.

Ook wanneer er enkel behoefte is aan het verkrijgen van duidelijkheid over het intelligentieniveau van het kind, bent u bij VidaSense aan het juiste adres.

Voor meer informatie over ons psychodiagnostisch onderzoek of één van onze specifieke testen (het persoonlijkheidsonderzoek of intelligentieonderzoek) kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

Ja! Ik wil meer weten. Neem contact met me op.

VidaSense en Corona

Ben jij inmiddels ook zo corona moe? Dan heb ik goed nieuws voor jou! Wil jij weten op welke manier we je hierbij kunnen helpen?

Neem dan nu contact met ons op en maak een start voor een prettiger leven!

Lees ook hier onze Corona-maatregelen bij VidaSense.

Popup sluiten!

Sluiten

Maak Afspraak
Share This