Selecteer een pagina

Psychologisch onderzoek

Wanneer je twijfelt over de capaciteiten van je kind of wanneer het vermoeden bestaat dat onderliggende factoren verantwoordelijk zijn voor het gedrag van je kind (AD(H)D/Autisme/hoogbegaafdheid/(faal-)angsten enz.), dan is het mogelijk bij VidaSense psychodiagnostisch onderzoek uit te voeren.

 Hierbij worden zowel het persoonlijk functioneren, de cognitieve capaciteiten, als de neurologische vaardigheden onderzocht. Dit doen we middels een persoonlijkheidsonderzoek en een intelligentieonderzoek. Zo kunnen we een gedegen en betrouwbaar beeld geven van het psychologisch functioneren van je kind.

 Ook wanneer er enkel behoefte is aan het verkrijgen van duidelijkheid over het intelligentieniveau van je kind, bent u bij VidaSense aan het juiste adres.

Voor meer informatie over ons psychodiagnostisch onderzoek of één van onze specifieke testen (het persoonlijkheidsonderzoek of intelligentieonderzoek) kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

Ja! Ik wil meer weten. Neem contact met me op.

VidaSense en corona

Ons land is weer in lockdown. Gelukkig kunnen en mogen de individuele behandelingen gewoon doorgaan binnen onze praktijk met de aangepaste maatregelen. Mocht je toch gebruik willen maken van beeldbellen dan is dit mogelijk, hierdoor hoef je geen afspraak te missen en kan de zorg voor je persoonlijk welzijn gewoon doorgaan!

Lees ook hier onze Corona-maatregelen bij VidaSense.

Pop-up sluiten.

Maak Afspraak
Share This