...
Selecteer een pagina

Kinderen met problemen op school

Vaak worden problemen bij kinderen op school gesignaleerd. Het kan dan bijvoorbeeld gaan om gedragsproblemen in de vorm van het moeite hebben met luisteren naar gezag, driftbuien, niet stil kunnen zitten of concentratieproblemen.

Ook kan het kind moeite hebben met de sociale interactie met andere leerlingen of de leraar, bijvoorbeeld wanneer een kind geen contact durft te maken, pest of gepest wordt, op een vreemde manier reageert of juist erg dominant gedrag vertoont.

In al deze situaties kan VidaSense individuele begeleiding aan het kind bieden om de sociale vaardigheden te versterken en eventuele andere gedragsproblemen aan te pakken, zodat ze op school voorkomen kunnen worden.

Onderstaande problemen die op school voorkomen, zien we in onze praktijk vaak terugkomen. Deze problemen zullen we op de volgende pagina’s verder toelichten.

1.    Pesten/gepest worden;
2.    Sociale vaardigheden;
3.    Concentratieproblemen/AD(H)D;

Wanneer je hier meer over wilt weten, neem dan vrijblijvend contact met ons op, we staan je graag te woord.

 

Ja! Ik wil meer weten. Neem contact met me op.

Belangrijke informatie!

Wij ondervinden al sinds maandag hier in de wijk Brandevoort / Helmond telefonische (mobiel) problemen, waardoor wij niet verstaanbaar zijn, maar de beller wel kunnen horen.

Mocht u hiermee te maken hebben kunt u het beste een sms of whatsapp bericht kan sturen naar 06-17 03 66 71 of een mail sturen naar info@vidasense.nl.

Pop-up sluiten.

Maak Afspraak
Share This