Selecteer een pagina

Pesten of gepest worden

Veel kinderen worden in hun schoolcarrière geconfronteerd met pestgedrag. Ze worden gepest, zien het gebeuren of zijn zelf degene die pesten. Dit pestgedrag kan zowel op school als buiten schooltijd plaatsvinden. Pesten kan jarenlange gevolgen hebben, met name voor degenen die gepest worden.

VidaSense biedt ondersteuning voor kinderen die gepest worden in het om kunnen gaan met pestgedrag en het weerbaarder worden in contact met andere kinderen. Wanneer kinderen zelf pesten, kan VidaSense ondersteuning bieden in het bewust worden van de oorzaak-gevolgrelaties en mogelijke onderliggende factoren die het pestgedrag veroorzaken. Op deze manier wordt het pesten op een adequate manier aangepakt.

Bij ons kan dus zowel degene die pest als degene die gepest wordt terecht voor praktische hulp. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Ja! Ik wil meer weten. Neem contact met me op.

VidaSense en corona

Ons land is weer in lockdown. Gelukkig kunnen en mogen de individuele behandelingen gewoon doorgaan binnen onze praktijk met de aangepaste maatregelen. Mocht je toch gebruik willen maken van beeldbellen dan is dit mogelijk, hierdoor hoef je geen afspraak te missen en kan de zorg voor je persoonlijk welzijn gewoon doorgaan!

Lees ook hier onze Corona-maatregelen bij VidaSense.

Pop-up sluiten.

Maak Afspraak
Share This