...
Selecteer een pagina

Heeft je kind moeite met sociale vaardigheden?

VidaSense biedt individuele
sociale vaardigheidstrainingen

In contact met andere kinderen moet een kind beschikken over een arsenaal aan sociale vaardigheden. Sommige kinderen hebben hier wat meer moeite mee dan anderen.

Wat betreft sociale vaardigheden kun je onder andere denken aan het feit dat je kind moeite heeft met contact maken in een groep, om voor zichzelf op te komen of om af te spreken met andere kinderen.

Sociale vaardigheidstrainingen

Omdat goede sociale vaardigheden alleen maar bijdragen aan het leven met jezelf en met een ander biedt VidaSense individuele sociale vaardigheidstrainingen (oftewel sova trainingen) aan om deze vaardigheden samen met het kind te verbeteren. Deze sova trainingen dragen er aan bij dat hij of zij zich meer zelfverzekerd durft op te stellen in sociale situaties.

Wil je meer weten over deze individuele trainingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Ja! Ik wil meer weten. Neem contact met me op.

Belangrijke informatie!

Wij ondervinden al sinds maandag hier in de wijk Brandevoort / Helmond telefonische (mobiel) problemen, waardoor wij niet verstaanbaar zijn, maar de beller wel kunnen horen.

Mocht u hiermee te maken hebben kunt u het beste een sms of whatsapp bericht kan sturen naar 06-17 03 66 71 of een mail sturen naar info@vidasense.nl.

Pop-up sluiten.

Maak Afspraak
Share This