...
Selecteer een pagina

Trainingen Kids

Wanneer hebben ze voor het laatst iets voor de eerste keer gedaan? Hoe leergierig zijn ze eigenlijk? Weten zij precies wat ouders van hun verwachten en hoe kunnen ze dat pad bewandelen? Veel zaken vinden we als volwassenen misschien wel vanzelfsprekend, maar niets spreekt voor zichzelf.

Het leren van nieuwe vaardigheden, jezelf verdiepen in andermans gedachtegoed en nog beter bekwamen in zaken die ze misschien allang weten. Kinderen willen graag leren om zichzelf verder te ontwikkelen. Dat is elke keer weer een mooi terrein om te ontdekken. Kinderen zijn volledig in een ontdekkingsfase van hun leven en dat gaat elke dag door. Weten ze dan ook meteen wat ze allemaal moeten doen, echt niet!

Er wordt in de huidige maatschappij veel van ze verwacht, door school, de omgeving en door thuis. Bij de ene familie wat meer als bij de andere. Binnen VidaSense bieden we de mogelijkheid om kinderen spelenderwijs wijs te laten worden. Of het nu gaat om weerbaarheidstrainingen, assertiviteit, samenwerking of het jezelf beter begrijpen, onze collega’s hebben de kennis en ervaring om de kinderen te ondersteunen. Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Ja! Ik wil meer weten. Neem contact met me op.

Maak Afspraak
Share This