Selecteer een pagina

Training Rots & Water

Wil JIJ ontdekken waar jouw kwaliteiten liggen?

Doe mee met de Rots & Water training! Via deze training leer je ontdekken waar jou kwaliteiten liggen, hoe jij je eigen krachten kunt beheersen of vergroten en hoe je met respect om kunt gaan met jezelf en met de mensen om je heen. De Rots & Watertraining is een weerbaarheidstraining waar sociale vaardigheden aangeleerd worden met behulp van veelzijdige en plezierige fysieke oefeningen.

De training is geschikt voor zowel jongens als meiden in de leeftijd van 8 t/m 16 jaar, die er de voorkeur aan geven om sociale vaardigheden op een sportieve manier aan te leren. Er vindt zowel een intake- als een evaluatiegesprek plaats. Indien de training op school plaatsvindt dan wordt er voorafgaand een informatiebijeenkomst voor de ouders en leerkrachten gehouden.

Omdat iedere groep anders is, wordt de training zo veel mogelijk afgestemd op de leerdoelen van de groep. Thema’s die binnen de training regelmatig aan bod komen zijn:

  • Leren de eigen grenzen te bewaken en die van een ander
  • Beter leren communiceren
  • Omgaan met groepsdruk
  • Voor jezelf opkomen
  • Sterker worden, meer zelfvertrouwen krijgen
  • Jezelf beter leren beheersen
  • Keuzes leren maken

De training bestaat uit:

Intakegesprek met ouders van een uur à € 97,75 (welke bij sommige zorgverzekeraars voor een gedeelte declarabel is), 10 sessies/bijeenkomsten van ongeveer een uur. De kosten per bijeenkomst zijn € 35,00 (en dienen in zijn totaliteit betaald te worden), inclusief een korte telefonisch terugkoppeling / evaluatie halverwege de bijeenkomsten en een eind evaluatie op papier.
Optioneel is het mogelijk om een uitgebreide evaluatie in te plannen van een uur à € 97,75.

Bovengenoemde prijzen zijn wel op basis van voldoende deelnemers.

Tevens is het ook mogelijk om met bovengenoemde items op individuele basis met uw kind aan de slag te gaan, dan geld hiervoor € 97,75/uur, welke voor een gedeelte declarabel is via sommige zorgverzekeraars.

Ja! Ik wil meer weten. Neem contact met me op.

VidaSense en Corona

Ben jij inmiddels ook zo corona moe? Dan heb ik goed nieuws voor jou! Wil jij weten op welke manier we je hierbij kunnen helpen?

Neem dan nu contact met ons op en maak een start voor een prettiger leven!

Lees ook hier onze Corona-maatregelen bij VidaSense.

Popup sluiten!

Sluiten

Maak Afspraak
Share This