Selecteer een pagina

Psychologische klachten

Zit u niet lekker in uw vel?

In de huidige maatschappij worden we continue blootgesteld aan hoge verwachtingen en opdrachten waar we ons niet altijd even comfortabel bij voelen. Wanneer u niet lekker in uw vel zit, helpen wij u graag met het zoeken naar een oplossing voor deze psychologische klachten. U hoeft namelijk echt niet alles alleen te doen.

Het niet lekker in uw vel zitten uit zich bijvoorbeeld wanneer uw collega’s u feedback geven waarop u niet zit te wachten, u de durf niet heeft om fouten te maken, er een onverwachte verandering in uw leven heeft aangediend of dat u merkt dat u met meer stemverheffing naar uw kind reageert dan de bedoeling is. Te vaak zijn we ons niet bewust van wat woorden of non-verbale (re)-acties met ons doen en op welke manier we ze gebruiken.

Dit niet lekker in uw vel zitten kan leiden tot psychologische klachten waardoor u zichzelf ineens niet meer begrepen voelt en het lijkt alsof de bodem onder uw voeten vandaan glijdt. Terwijl uw verstand toch iets anders zegt. Om ervoor te zorgen dat u de grip op uw leven weer terugkrijgt gaan we bij VidaSense samen met u op een effectieve en pragmatische manier aan de slag. Wilt u hier meer over weten neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ja! Ik wil meer weten. Neem contact met me op.

Belangrijke informatie!

Wij zijn bereikbaar voor onze cliënten omdat onze dienstverlening valt onder de essentiële beroepsgroep.

Lopende afspraken zullen gewoon blijven staan tijdens de Lockdown!

Pop-up sluiten.

Maak Afspraak
Share This