...
Selecteer een pagina

Psychologische klachten

Zit u niet lekker in uw vel?

In de huidige maatschappij worden we continue blootgesteld aan hoge verwachtingen en opdrachten waar we ons niet altijd even comfortabel bij voelen. Wanneer u niet lekker in uw vel zit, helpen wij u graag met het zoeken naar een oplossing voor deze psychologische klachten. U hoeft namelijk echt niet alles alleen te doen.

Het niet lekker in uw vel zitten uit zich bijvoorbeeld wanneer uw collega’s u feedback geven waarop u niet zit te wachten, u de durf niet heeft om fouten te maken, er een onverwachte verandering in uw leven heeft aangediend of dat u merkt dat u met meer stemverheffing naar uw kind reageert dan de bedoeling is. Te vaak zijn we ons niet bewust van wat woorden of non-verbale (re)-acties met ons doen en op welke manier we ze gebruiken.

Dit niet lekker in uw vel zitten kan leiden tot psychologische klachten waardoor u zichzelf ineens niet meer begrepen voelt en het lijkt alsof de bodem onder uw voeten vandaan glijdt. Terwijl uw verstand toch iets anders zegt. Om ervoor te zorgen dat u de grip op uw leven weer terugkrijgt gaan we bij VidaSense samen met u op een effectieve en pragmatische manier aan de slag. Wilt u hier meer over weten neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ja! Ik wil meer weten. Neem contact met me op.

Maak Afspraak
Share This