...
Selecteer een pagina

Somberheid en depressieve gevoelens

We voelen ons allemaal wel eens wat minder vrolijk, of zijn eens een dag chagrijnig. Meestal gaat dit snel weer over. Maar het kan ook zijn dat deze depressieve gevoelens langer aanhouden dan dat je lief is.

Sommige mensen merken veranderingen in hun gedachtegang of eet- en slaapgedrag op of hebben ineens minder zin in seks. Het kan zelfs zo zijn dat je depressieve gedachten hebt over dood of je machteloos voelt omdat het lijkt alsof deze negatieve gevoelens en gedachten niet meer weggaan.

Wanneer je je herkent in één of meer van bovenstaande klachten, dan zou het kunnen zijn dat er sprake is van somberheid en de bijbehorende depressieve gevoelens. Het kan zijn dat dit door een specifieke aanleiding komt, zoals een vervelende gebeurtenis in je omgeving, maar soms lijkt het ook uit het niets te komen.

Het team van VidaSense helpt je graag!

Wij helpen je graag om precies uit te zoeken waar die somberheid vandaan komt en gaan samen met jou aan de slag om deze depressieve gevoelens te verminderen. Na onze behandelingen kun je er op een andere manier mee omgaan, zodat je beter in je vel zit en weer met volle teugen van het leven kunt genieten.

Ben je benieuwd op welke manier we je kunnen ondersteunen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we staan je graag te woord.

Ja! Ik wil meer weten. Neem contact met me op.

Maak Afspraak
Share This