...
Selecteer een pagina

Loopbaancoaching

Hoe tevreden ben jij met je baan? Werk jij puur om in je levensonderhoud te voorzien of is het echt je passie? Misschien denk je dat die droombaan voor jou niet te verwezenlijken is, of kies je voor de veiligheid die jouw huidige baan je biedt. Maar wat nu als toch blijkt dat er voor jou mogelijkheden zijn om dát te doen waar je echt gelukkig van wordt? Waar zou jij dan voor kiezen?

Wat te verwachten bij loopbaancoaching

Bij loopbaancoaching onderzoeken we samen waar je behoeften en wensen liggen en wat je verlangen is. Dit doen we op een manier waarin jouw eigen identiteit behouden blijft. We ontdekken welke passie jij hebt en waar jouw interesses liggen. Dat kan zijn vanuit een hobbie of vanuit jouw vorige baan. Het gaat erom om te vinden waar jij je voor bed uitkomt; waar jij warm van wordt. Immers, er gaat veel vrije tijd zitten in je baan. Dus op het moment dat je op zoek gaat naar de ultieme baan, is het van groot belang om goed onderzoek te doen. 

De startfase is: jezelf echt leren kennen. Waar liggen je interesses? Welke kwaliteiten bezit je? Welke valkuilen? Hoe sterk sta je in je schoenen? Er zijn legio vragen te bedenken die we in een persoonlijk gesprek gaan beantwoorden. Soms zijn er maar een paar inzichten voor nodig om zaken op een hele andere manier aan te pakken en om te zetten in effectiviteit. Samen gaan we een proces in dat leidt tot jouw droombaan! 

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat je nog meer uit jezelf zou kunnen halen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak, we staan je graag te woord.

Ja! Ik wil meer weten. Neem contact met me op.

Maak Afspraak
Share This