Selecteer een pagina

Loopbaancoaching

Ontdek het samen met onze carrière coach

Hoe tevreden ben jij met je baan? Werk jij puur om in je levensonderhoud te voorzien of is het echt je passie? Misschien denk je dat die droombaan voor jou niet te verwezenlijken is, of kies je voor de veiligheid die jouw huidige baan je biedt. Maar wat nu als toch blijkt dat er voor jou mogelijkheden zijn om dát te doen waar je echt gelukkig van wordt? Waar zou jij dan voor kiezen?

Je kunt geen blad meer openslaan of men heeft het wel over coaching, zowel individueel als in teamverband. Wat betekent coaching voor jou? Wanneer is loopbaancoaching bijvoorbeeld effectief en op welke manier wordt dit in de praktijk gebracht?

Hoe vaak gebeurt het dat mensen ongevraagd advies krijgen? Vooral in groepsverband weet iedereen precies aan te geven wat de ander zou moeten doen. Wellicht dat de persoon dit zelf ook niet doet, echter daar wordt niet over gesproken.

Wat maakt dan het onderscheid zul je denken? Het verschil wordt nog altijd gemaakt door de mens zelf. Wat je er zelf aan energie in stopt, haal je er ook uit. Niets gaat vanzelf, dat ervaren de meeste mensen al jaren.

 

De handvaten die jij nodig hebt!

Welke handvaten heb jij nodig en op welke manier kunnen ze worden ingezet? Soms zijn er maar een paar inzichten voor nodig om zaken op een hele andere manier aan te pakken en om te zetten in effectiviteit. Coaching en loopbaancoaching specifiek is een vorm die zich hier uitstekend voor leent.

Samen met onze (carrière) coach ga je onderzoeken waar je behoeften en wensen liggen en wat je verlangen is. Dit doen we op een manier waarin jouw eigen identiteit behouden blijft, immers ieder mens is uniek en dat moet vooral zo blijven.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat je nog meer uit jezelf zou kunnen halen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak, we staan je graag te woord.

Ja! Ik wil meer weten. Neem contact met me op.

VidaSense en Corona

Ben jij inmiddels ook zo corona moe? Dan heb ik goed nieuws voor jou! Wil jij weten op welke manier we je hierbij kunnen helpen?

Neem dan nu contact met ons op en maak een start voor een prettiger leven!

Lees ook hier onze Corona-maatregelen bij VidaSense.

Popup sluiten!

Sluiten

Maak Afspraak
Share This