...
Selecteer een pagina

Piekeren en tobben

Heb je weleens dat je eindeloos nadenkt over dingen, maar steeds weer op hetzelfde punt uitkomt en je dus echt ‘in rondjes aan het denken’ bent? Dit piekeren kan over van alles gaan zoals het werk, je relatie, vrienden of een te grote ‘to do list’.

Piekeren, ook wel tobben genoemd, kan erg vermoeiend en tijdrovend zijn. Soms kan het er zelfs voor zorgen dat je slecht slaapt of dat je je aandacht moeilijk bij de dingen kunt houden die je aan het doen bent.

Wanneer je veel aan het tobben bent, kan dit erg frustrerend zijn en je zelfs somber maken. Soms zijn de klachten zo overheersend dat het piekeren een onderdeel blijkt te zijn van een depressie.

VidaSense geeft je praktische handvatten

Samen met één van de ervaren medewerkers van VidaSense ga je naar de oorzaak van het piekeren kijken. Vaak betreft het irreële gedachten die het welbevinden enorm kunnen belemmeren. Samen gaan we aan de slag om de waarheid van deze gedachten te onderzoeken en er meer realistische gedachten voor in de plaats te zetten.

Als je meer wilt weten over onze methoden om tobben te voorkomen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan je graag te woord.

Ja! Ik wil meer weten. Neem contact met me op.

Maak Afspraak
Share This