Selecteer een pagina

Hulp bij relatieproblemen

In iedere relatie vindt weleens wat onenigheid plaats, maar wanneer de ruzies terug blijven komen, er een hoop vervelende dingen gebeurd zijn of je het idee hebt dat je eigenlijk niets meer hebt samen, is er iets aan de hand.

Komen jullie zelf niet meer uit deze relatieproblemen omdat je elkaar continu verwijten blijft maken en jezelf blijft verdedigen, of juist helemaal niet met elkaar over de problemen kunt praten? Dan wordt het de hoogste tijd om de hulp van VidaSense in te roepen.

Relatietherapie

Het probleem bij relatieproblemen is dat deze zaken meestal al zo lang spelen, dat maakt het soms erg lastig om hier samen een weg in te vinden. Relatietherapie kan dan een oplossing zijn.

Met behulp van een professional bespreek je wat er speelt, waarna je aan de slag gaat met nieuwe communicatietechnieken. Mede door deze technieken en onze hulp leer je elkaar beter te begrijpen en kunnen jullie weer positiever zijn over en naar elkaar. Je bent niet voor niets ooit verliefd geworden toch?

Overigens kan relatietherapie verschillende doelen hebben. Het doel kan aan de ene kant zijn om samen verder te kunnen of aan de andere kant juist om op een rustige manier uit elkaar te gaan. Maar het kan ook zijn dat jullie het nog niet goed weten en juist dat willen uitzoeken.

Wilt je weten wat de mogelijkheden voor jouw en/of je partner zijn, neem dan vrijblijvend contact met ons op, we staan je graag te woord.

Ja! Ik wil meer weten. Neem contact met me op.

VidaSense en Corona

Ben jij inmiddels ook zo corona moe? Dan heb ik goed nieuws voor jou! Wil jij weten op welke manier we je hierbij kunnen helpen?

Neem dan nu contact met ons op en maak een start voor een prettiger leven!

Lees ook hier onze Corona-maatregelen bij VidaSense.

Popup sluiten!

Sluiten

Maak Afspraak
Share This