...
Selecteer een pagina

Verlegenheid en onzekerheid

We kunnen allemaal weleens verlegen zijn of last hebben van een bepaalde onzekerheid, bijvoorbeeld wanneer je een belangrijk gesprek of een eerste afspraakje hebt. Iets is alleen nieuw, de eerste keer dat je het doet. Vaak ebt de angst of het spannende gevoel naar verloop van tijd weg, doordat je inmiddels gewend bent aan de situatie.

Het kan echter ook voorkomen dat je je onzeker blijft voelen. Misschien heb je daarnaast het gevoel hebt dat je door je verlegenheid bepaalde kansen in het leven laat liggen of een gesteld doel niet bereikt. Sommigen vinden het lastig vinden om nee te zeggen en cijferen zichzelf op deze manier dus weg. Anderen zijn weer erg onzeker over hun uiterlijk, waardoor ze zichzelf niet durven te laten zien. Deze dingen zijn is erg vervelend en kunnen voor een hoop twijfels, druk en spanningen zorgen.

Stop met het hebben van deze negatieve gedachten over jezelf en maak een einde aan deze onzekerheid. Door te werken aan je zelfvertrouwen ga je weer geloof krijgen in jezelf.

Iedereen is de moeite waard!

Durf je niet goed jezelf te zijn, pieker je erg tijdens gesprekken, ben je bang om fouten te maken en ben je er niet van overtuigd dat je een goede indruk maakt op mensen? Laat je dan helpen door één van de specialisten van VidaSense, zodat je leert ervaren dat ook jij de moeite waard bent.

Er wordt stap voor stap toegewerkt naar het accepteren van jouw eigen persoon, waardoor je zelfvertrouwen gaat stijgen. Want jij bent zeker wel de moeite waard en hoeft dus helemaal niet verlegen of onzeker te zijn. Samen met jou geven we je handvatten zodat je voor jezelf leert op te komen en daardoor lekkerder in je vel komt te zitten.

Ben je nieuwsgierig geworden op welke manier we je kunnen gaan helpen, neem dan vrijblijvend contact met ons op, we staan je graag te woord.

Ja! Ik wil meer weten. Neem contact met me op.

Maak Afspraak
Share This