Ben je verlegen of heb je last van je onzekerheid?

VidaSense helpt je hier graag bij

We kunnen allemaal weleens verlegen zijn of last hebben van een bepaalde onzekerheid, bijvoorbeeld wanneer je een belangrijk gesprek of een eerste afspraakje hebt. Iets is alleen nieuw, de eerste keer dat je het doet. Vaak ebt de angst of het spannende gevoel naar verloop van tijd weg, doordat je inmiddels gewend bent aan de situatie.

Het kan echter ook voorkomen dat je jezelf onzeker blijft voelen. Of dat je het gevoel hebt dat je door je verlegenheid bepaalde kansen in het leven laat liggen of een gesteld doel niet bereikt. Dit is erg vervelend en kan voor een hoop twijfels, druk en spanningen zorgen.

Het nadeel van deze onzekerheid is dat sommigen het lastig vinden om nee te zeggen en zichzelf op deze manier dus wegcijferen. Anderen zijn weer erg onzeker over hun uiterlijk, waardoor ze zichzelf niet durven te laten zien.

Stop met het hebben van deze negatieve gedachten over jezelf en maak een einde aan deze onzekerheid. Door te werken aan je zelfvertrouwen ga je weer geloof krijgen in jezelf!

Iedereen is de moeite waard!

Durf je niet goed jezelf te zijn, pieker je erg tijdens gesprekken, ben je bang om fouten te maken en ben je er niet van overtuigd dat je een goede indruk maakt op mensen? Laat je dan helpen door één van de specialisten van VidaSense, zodat je leert ervaren dat ook jij de moeite waard bent.

Er wordt stap voor stap toegewerkt naar het accepteren van jouw eigen persoon, waardoor je zelfvertrouwen gaat stijgen. Want jij bent zeker wel de moeite waard en hoeft dus helemaal niet verlegen of onzeker te zijn. Samen met jou geven we je handvatten zodat je voor jezelf leert op te komen en daardoor lekkerder in je vel komt te zitten.

Ben je nieuwsgierig geworden op welke manier we je kunnen gaan helpen, neem dan vrijblijvend contact met ons op, we staan je graag te woord.

Ja! Ik wil meer weten. Neem contact met me op.

VidaSense en Corona

Ben jij inmiddels ook zo corona moe? Dan heb ik goed nieuws voor jou! Wil jij weten op welke manier we je hierbij kunnen helpen?

Neem dan nu contact met ons op en maak een start voor een prettiger leven!

Lees ook hier onze Corona-maatregelen bij VidaSense.

Popup sluiten!

Sluiten

Maak Afspraak
Share This