...
Selecteer een pagina

Annuleren afspraak

Wij vertrouwen op een volledige medewerking van jouw zijde aan onze begeleiding. Zo kunnen we samen gaan voor het beste resultaat. Ook rekenen we erop dat je op de afgesproken tijden zal verschijnen, wel zo prettig voor alle partijen. Voor het wijzigen van je afspraken kan dit kosteloos 48 uur (2 werkdagen) voor het tijdstip van de geplande afspraak. Anders is VidaSense gerechtigd één begeleidingsuur in rekening te brengen, ook als er sprake is van overmacht/ziekte, daar wij wel de agenda van een behandelaar voor je vrij hebben gehouden en daarmee kosten maken.

Afmelden kan op de volgende wijzen:

  • Bellen naar het telefoonnummer van de betreffende vestiging (zie contact), of een boodschap achterlaten bij de telefoniste. Dit kan ook door een voicemail in te spreken.
  • Via het contactformulier kun jij jezelf afmelden c.q. een verzoek indienen voor het verschuiven van de afspraak.
  • Stuur een mail naar afspraken@vidasense.nl.

Ja! Ik wil meer weten. Neem contact met me op.

Belangrijke informatie!

Wij ondervinden al sinds maandag hier in de wijk Brandevoort / Helmond telefonische (mobiel) problemen, waardoor wij niet verstaanbaar zijn, maar de beller wel kunnen horen.

Mocht u hiermee te maken hebben kunt u het beste een sms of whatsapp bericht kan sturen naar 06-17 03 66 71 of een mail sturen naar info@vidasense.nl.

Pop-up sluiten.

Maak Afspraak
Share This