Selecteer een pagina

Beroepsverenigingen

Onze praktijk werkt volgens de beroepscode van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP), de Nederlandse Federatie Gezondsheidszorg (NFG), de Nederlandse Vereniging van Pedagogen en Onderwijskundigen (NVO), de Nederlandse Beroepsvereniging voor Hypnotherapeuten (NBVH) en de Society for Neuro-Linguistic Programming. Dit alles is in het belang van de cliënt en behandelaar.

De basisprincipes van de beroepscodes zijn eerlijkheid en openheid met ieders verantwoordelijkheid hierin, integriteit, respect, en deskundigheid. In de Beroepscodes staan richtlijnen en gedragsregels die afgeleid zijn van deze basisprincipes. Jouw persoonlijke dossier is bij ons te allen tijde veilig.

 

Wij zijn o.a. aangesloten bij:

Ja! Ik wil meer weten. Neem contact met me op.

VidaSense en corona

Ons land is weer in lockdown. Gelukkig kunnen en mogen de individuele behandelingen gewoon doorgaan binnen onze praktijk met de aangepaste maatregelen. Mocht je toch gebruik willen maken van beeldbellen dan is dit mogelijk, hierdoor hoef je geen afspraak te missen en kan de zorg voor je persoonlijk welzijn gewoon doorgaan!

Lees ook hier onze Corona-maatregelen bij VidaSense.

Pop-up sluiten.

Maak Afspraak
Share This