...
Selecteer een pagina

Beroepsverenigingen

Onze praktijk werkt volgens de beroepscode van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP), de Nederlandse Federatie Gezondsheidszorg (NFG), de Nederlandse Vereniging van Pedagogen en Onderwijskundigen (NVO), de Nederlandse Beroepsvereniging voor Hypnotherapeuten (NBVH) en de Society for Neuro-Linguistic Programming. Dit alles is in het belang van de cliënt en behandelaar.

De basisprincipes van de beroepscodes zijn eerlijkheid en openheid met ieders verantwoordelijkheid hierin, integriteit, respect, en deskundigheid. In de Beroepscodes staan richtlijnen en gedragsregels die afgeleid zijn van deze basisprincipes. Jouw persoonlijke dossier is bij ons te allen tijde veilig.

 

Wij zijn o.a. aangesloten bij:

Ja! Ik wil meer weten. Neem contact met me op.

Belangrijke informatie!

Wij ondervinden al sinds maandag hier in de wijk Brandevoort / Helmond telefonische (mobiel) problemen, waardoor wij niet verstaanbaar zijn, maar de beller wel kunnen horen.

Mocht u hiermee te maken hebben kunt u het beste een sms of whatsapp bericht kan sturen naar 06-17 03 66 71 of een mail sturen naar info@vidasense.nl.

Pop-up sluiten.

Maak Afspraak
Share This