...
Selecteer een pagina

Klachtenregeling

Waar kan je met je klacht terecht?

Heb je een vraag over de behandeling, de behandelaar of onze organisatie, aarzel dan niet dit eerst met de behandelaar of Ingrid Vromans (Frontoffice) te bespreken die hiervoor binnen de praktijk het aanspreekpunt is. Je mag van ons verwachten dat we naar je luisteren en ons inzetten om samen tot een geschikte oplossing en een bevredigend resultaat te komen.

Betreft je klacht het handelen van de behandelaar of komen we er samen niet uit? In dat geval kan je er ook voor kiezen je klacht neer te leggen bij de beroepsorganisatie van de behandelaar. Je kan deze gegevens bij Ingrid Vromans opvragen.

Hoe gaan wij om met een klacht?

Wij nemen iedere klacht serieus en vragen je om deze via het onderstaande klachten formulier zo duidelijk mogelijk te omschrijven of dit telefonisch bij Ingrid Vromans neer te leggen. Je kunt dan binnen twee weken een reactie verwachten van de directeur. Afhankelijk van de klacht zal hij contact met je opnemen om deze verder te verhelderen of direct met de desbetreffende behandelaar/medewerker in gesprek gaan. Wanneer een klacht gegrond blijkt, wordt er een waarschuwing gegeven of een functioneringstraject opgestart. Deze stappen worden niet teruggekoppeld aan de klager.

Klacht indienen

U kunt onderstaande formulier gebruiken om uw klacht in te dienen.

Ja! Ik wil meer weten. Neem contact met me op.

Maak Afspraak
Share This