Selecteer een pagina

Klachtenregeling

Waar kan je met je klacht terecht?

Heb je een vraag over de behandeling, de behandelaar of onze organisatie, aarzel dan niet dit eerst met de behandelaar of Ingrid Vromans (Frontoffice) te bespreken die hiervoor binnen de praktijk het aanspreekpunt is. Je mag van ons een luisterend oor en de inzet om samen tot een bevredigend resultaat te komen verwachten, zodat we naar een geschikte oplossing kunnen kijken.

Betreft je klacht het handelen van de behandelaar of komen we er samen niet uit. In dat geval kan je er ook voor kiezen je klacht neer te leggen bij de beroepsorganisatie van de behandelaar. Je kan deze gegevens bij Ingrid Vromans opvragen, m.b.t betreffende beroepsverenigingen.

Hoe gaan wij om met een klacht?

Wij nemen iedere klacht serieus en vragen je om deze via het contactformulier zo duidelijk mogelijk te omschrijven of dit telefonisch bij Ingrid Vromans neer te leggen. Je kunt dan binnen twee weken een reactie verwachten van de directeur. Afhankelijk van de klacht zal hij contact met je opnemen om deze verder te verhelderen of direct met de desbetreffende behandelaar/medewerker in gesprek gaan. Wanneer een klacht gegrond blijkt, wordt er een waarschuwing gegeven of een functioneringstraject opgestart. Deze stappen worden niet teruggekoppeld aan de klager.

Ja! Ik wil meer weten. Neem contact met me op.

VidaSense en Corona

Ben jij inmiddels ook zo corona moe? Dan heb ik goed nieuws voor jou! Wil jij weten op welke manier we je hierbij kunnen helpen?

Neem dan nu contact met ons op en maak een start voor een prettiger leven!

Lees ook hier onze Corona-maatregelen bij VidaSense.

Popup sluiten!

Sluiten

Maak Afspraak
Share This