Selecteer een pagina

Tarief & Vergoeding

De therapie/behandeling die we geven voor volwassenen wordt bij VidaSense door de meeste verzekeraars (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende verzekering via de alternatieve geneeskunde. Wij hebben geen contract afspraken met enige zorgverzekeraar. Uw eigen risico wordt hierdoor niet aangesproken.

Er is geen verwijzing nodig van de huisarts. Hierdoor zijn we niet verplicht om privacy gevoelige gegevens met de zorgverzekeraar te delen.

Mocht de zorgverzekeraar aangeven dat ze geen vergoeding verstrekken, is het belangrijk om even contact op te nemen met de praktijk. Uit ervaring weten we dat zorgverzekeraars en de verzekerde niet de juiste vragen stellen bij het toetsen van de vergoeding. De vergoedingen zijn in de eerste plaats afhankelijk van de beroepsvereniging van de therapeut. De gebruikte behandeling of methodiek kan voor de beroepsvereniging een rol spelen. Heb je hier vragen over? Neem dan contact met ons op.

Wij hanteren een tarief van € 98,75 euro voor een intakegesprek of individueel consult en voor relatietherapie is het tarief € 135,- per koppel o.b.v. een sessie van een uur/60 minuten of delen ervan. Het intakegesprek is geen vrijblijvend gesprek, maar zal als een sessie gedeclareerd worden.

Hoe vaak je gaat komen is afhankelijk van je hulpvraag en je persoonlijke behoefte. Dat kan variëren van wekelijks tot tweewekelijks in de beginfase, en naarmate de tijd vordert  zal de tussenliggende tijd in overleg opgerekt worden. Aan het einde van de eerste sessie formuleren we samen de doelstellingen en geven we aan hoeveel sessies we denken ongeveer nodig te zullen hebben om die te bereiken.

Contactgegevens Famed:

Met betrekking tot onze facturatie maken wij gebruik van de dienstverlening van Famed. Je ontvangt de factuur per post in een envelop van Famed, welke je eenvoudig middels een acceptgiro of internetbankieren kunt voldoen. Ook is het mogelijk om de factuur via iDeal te betalen. Je kunt ten alle tijden je facturen inzien en betalen via  https://notavanfamed.nl/login.

Voor algemene vragen of het aanvragen van een betalingsregeling is Famed bereikbaar op werkdagen van 08.00 – 18.00 uur, telefoon 0900 – 0885 (€ 0,15 per minuut). Website: www.notavanfamed.nl.

Ja! Ik wil meer weten. Neem contact met me op.

Belangrijke informatie!

Wij zijn bereikbaar voor onze cliënten omdat onze dienstverlening valt onder de essentiële beroepsgroep.

Lopende afspraken zullen gewoon blijven staan tijdens de Lockdown!

Pop-up sluiten.

Maak Afspraak
Share This