Selecteer een pagina

Tarief & Vergoeding

De therapie/behandeling die we geven voor volwassenen wordt bij VidaSense door de meeste verzekeraars (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende verzekering via de alternatieve geneeskunde. Wij hebben geen contract afspraken met enige zorgverzekeraar. Uw eigen risico wordt hierdoor niet aangesproken.

Er is geen verwijzing nodig van de huisarts. Hierdoor zijn we niet verplicht om privacy gevoelige gegevens met de zorgverzekeraar te delen.

Mocht de zorgverzekeraar aangeven dat ze geen vergoeding verstrekken, is het belangrijk om even contact op te nemen met de praktijk. Uit ervaring weten we dat zorgverzekeraars en de verzekerde niet de juiste vragen stellen bij het toetsen van de vergoeding. De vergoedingen zijn in de eerste plaats afhankelijk van de beroepsvereniging van de therapeut. De gebruikte behandeling of methodiek kan voor de beroepsvereniging een rol spelen. Heb je hier vragen over? Neem dan contact met ons op.

Wij hanteren een tarief van € 98,75 euro voor een intakegesprek of individueel consult en voor relatietherapie is het tarief € 135,- per koppel o.b.v. een sessie van een uur/60 minuten of delen ervan. Het intakegesprek is geen vrijblijvend gesprek, maar zal als een sessie gedeclareerd worden.

Hoe vaak je gaat komen is afhankelijk van je hulpvraag en je persoonlijke behoefte. In eerste instantie maken we tweewekelijkse of driewekelijkse afspraken. De therapie bij VidaSense bestaat doorgaans uit 5 tot 10 sessies. Aan het einde van de eerste sessies formuleren we samen de doelstellingen en geven we aan hoeveel sessies we denken ongeveer nodig te zullen hebben om die te bereiken.

Contactgegevens Famed:

Met betrekking tot onze facturatie maken wij gebruik van de dienstverlening van Famed. Je ontvangt de factuur per post in een envelop van Famed, welke je eenvoudig middels een acceptgiro of internetbankieren kunt voldoen. Ook is het mogelijk om de factuur via iDeal te betalen. Je kunt ten alle tijden je facturen inzien en betalen via  https://notavanfamed.nl/login.

Voor algemene vragen of het aanvragen van een betalingsregeling is Famed bereikbaar op werkdagen van 08.00 – 18.00 uur, telefoon 0900 – 0885 (€ 0,15 per minuut). Website: www.notavanfamed.nl.

Ja! Ik wil meer weten. Neem contact met me op.

VidaSense en Corona

Ons land is (helaas) weer in lockdown. Gelukkig kunnen en mogen de individuele behandelingen gewoon doorgaan binnen onze praktijk met de aangepaste maatregelen. Mocht je toch gebruik willen maken van beeldbellen dan is dit mogelijk, hierdoor hoef je geen afspraak te missen en kan de zorg voor je persoonlijk welzijn gewoon doorgaan!

Lees ook hier onze Corona-maatregelen bij VidaSense.

Popup sluiten!

Sluiten

Maak Afspraak
Share This