...
Selecteer een pagina

Cliënten vertellen

We hebben binnen een redelijk korte tijd resultaten geboekt. Door de gesprekken en opdrachten heb ik de handvatten gekregen die ik nodig had.

man en vrouw

Erg goed geholpen door Nicole. Ondanks de moeilijke situatie wist zij wat we nodig hadden. Zonder deze hulp hadden wij, en ik individueel niet gestaan waar ik nu sta.

Anonieme relatie

Korte wachttijden, goede persoonlijke intake en van daaruit een persoonlijke aanpak. Ze zijn bij Vidasense flexibel en je word er gezien en gehoord. Medewerkers zijn vakkundig en weten waar ze het over hebben. Het persoonlijk contact is goed, warm en oprecht. Het gehele traject heb ik als zeer positief ervaren…

anoniem

Er was meteen een klik met de hulpverlener en dat is zo gebleven, een heel fijne ervaring voor mij, ik wil nog wel eens een herhalingbehandeling .

Anoniem (22)

Met aandacht wordt er een gesprek gevoerd waarbij de beste informatie uiteindelijk uit jezelf komt. En daarmee ook handvatten om verder te gaan in je eigen tijd en volgende behandeling. Persoonlijk heb ik met Bert Schmitz heel erg fijne gesprekken gehad tijdens, en na, burn-out klachten

Anoniem

Mijn dochter heeft goede hulp gehad van VidaSense (Jos). Hij nam de tijd voor ons, legde uit wat hij voor onze dochter kon betekenen. Mijn dochter heeft geleerd hoe zij zich beter kan ontspannen en wat zij kan doen om slaapaanvallen te voorkomen. De slaapaanvallen zijn nog niet helemaal weg (dit wordt nog onderzocht via het slaapcentrum). Jos heeft in ieder geval gezorgd dat mijn dochter geen medicijnen meer hoeft te slikken. Zij kan beter doelen maken voor zichzelf en is wat rustiger geworden.

L.Z.

De zorgverlener neemt uitgebreid de tijd en zoekt ook in deze bijzondere tijd naar oplossingen. Hierdoor kunnen ze door gaan met het opgestelde behandelplan en doel.

Vrouw

Dankjewel Jos, Als ik nu een jaar terugkijk op de periode dat ik menig maal te gast ben geweest in de praktijk ben ik dankbaar dat alle sessies plaats vonden in een vertrouwde en warme omgeving. Altijd startend met een kopje koffie nam ik plaats op de bank om samen te werken aan het herstel van een nog niet ontdekte burn-out. Dat ik eerst nog 50% wilde werken en dacht dat me dit genoeg rust zou geven viel echter zwaar tegen. Je sprak je vermoedens uit dat dit niet zou werken en volledige rust noodzakelijk zou zijn voor een beginnend herstel. Welnu een jaar laten mag ik concluderen dat alle sessies naar tevredenheid zijn verlopen waarbij jij, Jos, echt een goede luisteraar bent die oor heeft voor de patiënt en SAMEN zoekt naar een oplossing of een weg naar persoonlijke groei. Dat deze weg niet gemakkelijk zou worden en zo lang zou duren had ik niet voor mogelijk gehouden. Ik vertel je nu dat ik er sterker uit ben gekomen en dat ik de regie weer zelf kan voeren waarbij ik mezelf weer centraal stel en de JA’s en NEE’s zelf bepaal. Ik bedank je voor de tijd die we samen gedeeld hebben om tot dit positief resultaat te komen en de mogelijkheid om opnieuw af te spreken indien dit weer nodig mocht zijn.

Man (61 jaar)

Prettige zorginstelling waar goed naar de patiënt wordt geluisterd en persoonlijke aandacht wordt gegeven.

Anoniem

Ik heb geen punten van kritiek, integendeel, naar mijn beleving gedurende een aantal sessies door Jos Frederiks van Vidasense fantastisch geholpen. Hij kreeg het voor elkaar om mij op praktische wijze op een andere manier dingen te bekijken welke onder mijn verantwoording vallen: zakelijk, privé en voor mijzelf! Tot nog toe was niemand daartoe in staat, Jos wel!

Anoniem

"Ik heb geen punten van kritiek, integendeel, naar mijn beleving gedurende een aantal sessies door Jos Frederiks van VidaSense fantastisch geholpen. Hij kreeg het voor elkaar om mij op praktische wijze op een andere manier dingen te bekijken welke onder mijn verantwoording vallen: zakelijk, privé en voor mijzelf! Tot nog toe was niemand daartoe in staat, Jos wel!" Met grote dank aan Jos, Ruud en Jolanda.

Arjan

Wij zijn bijzonder te spreken over de persoonlijke, soms directe eerlijke aanpak. Het heeft ons denken en voelen constant op scherp gezet. We hebben ons veilig gevoeld om te zijn en te voelen wat er was.Met erg veel praktijkvoorbeelden werd duidelijk sturing gegeven als ons denkproces.In relatief korte tijd is er een enorme verandering in gang gezet, die we bijna niet voor mogelijk hadden gezien. Blij dat we de keuze om naar Jos te gaan hebben gemaakt!

B&M

Door de behandeling bij VidaSense heb ik zeer veel inzichten opgedaan over mijn manier van de denken en handelen. Hierdoor heb ik mij zeer goed ontwikkeld, door deze nieuwe inzichten sta ik nog beter dan voorheen in het leven en ben ik uiteindelijk een veel evenwichtiger persoon geworden.

Anoniem

Er was bij mij geen wachttijd, de behandelaar is kundig, empathisch en daarnaast niet bang om te confronteren. Ik ben erg blij met mijn keuze voor deze organisatie en voor de behandelaar.

Anoniem

VidaSense werkt kleinschalig op een manier die aanvoelt als een persoonlijke connectie met het bedrijf. Vooral mensen die zich vaker ongehoord voelen zullen hier een positieve ervaring hebben.

Anoniem

Toen ik bij Vidasense binnenkwam was ik vooral teleurgesteld in mezelf. Ik vond dat ik had gefaald rondom de zorg van mijn jongste zoon en rondom mijn rol in het gezin. Vidasense heeft mij geleerd om ten eerste mezelf voorop te stellen, want wanneer je zelf goed functioneert, functioneer je uiteindelijk ook goed binnen je gezin, je familie en je werk. Dit betekent voor mij dat ik invloed uit moet oefenen op zaken waar ik invloed op heb, en zaken waar ik geen invloed op heb moet accepteren. Daarnaast heeft men mij geleerd om regelmatig in een denkbeeldige helikopter te stappen om het overzicht te behouden, het hebben van overzicht geeft mij namelijk rust. Dankzij de hulp van Vidasense heb ik me deze nieuwe inzichten eigen kunnen maken waardoor ik nu zelf, binnen mijn gezin en binnen mijn werk, de juiste balans heb gevonden. Ik ben dankzij Vidasense een evenwichtiger persoon geworden, stel mezelf de juiste prioriteiten, en zet mezelf voorop, want alleen dan kan ik optimaal functioneren en ben ik als vanzelf voor mezelf en voor mijn omgeving een prettiger persoon.

Arno

Ik heb de gesprekken altijd als moment voor mezelf gezien. Tijd voor je zelf in een hectische wereld, die echter niet genoeg voldoening opleverde. In een heel betrouwbare en veilige sfeer, heb ik mijn eigen behoeftes en mechanismen beter leren kennen, hoe moeilijk dat soms ook was. Concrete handvatten en tools helpen het ervarene direct en effectief op werk of in privé situaties toe te passen. Daarmee is het me ook gelukt weer dat actieve leven met een spannende relatie te creëren, dat ik miste.

Sandra H.

Met de mededeling dat mijn baan om bedrijfseconomische redenen zou worden geschrapt, werd ik op een kruispunt gezet. Wat nu? Rechtdoor op de bekende weg, die na al die jaren iets té bekend was geworden? Rechtsaf, een onbekende weg in het verlengde van de bekende weg? Of linksaf, een ongebaand pad? Ik kwam er niet uit. Jos heeft me geholpen om de wegwijzers op het kruispunt zichtbaar te maken. Zijn werkwijze was soms confronterend, maar altijd inspirerend en motiverend. Ik sloeg uiteindelijk rechtsaf. Een onbekende weg met regelmatig een herkenbaar oriëntatiepunt. Bedankt, Jos, voor alle inzichten

Marieke v K.

Ik heb heel veel baat gehad bij de sessies i.v.m. mijn wespenfobie en deze is succesvol verlopen. Ik kan nu met een gerust hart naar wespen kijken en hiermee omgaan. Ik raad iedereen aan, indien nodig op welk gebied dan ook, een beroep te doen op deze organisatie.

Marion R.

Onze zoon had door “vastlopen” op school, en door ernstige enkelvoudige dyslexie, erg weinig zelfvertrouwen en gevoel voor eigenwaarde. Door hele goede begeleiding van VidaSense en ook het contact met school, zit onze zoon weer goed in zijn “vel”, heeft meer zelfvertrouwen en ziet ook dat hij hele goede dingen kan, waar hij trots op mag zijn. Ook voelde we ons als ouder heel serieus genomen wat heel fijn was, dank jullie wel!

Anne

Een groot relatieprobleem. Geschokt en niet meer normaal functionerend. Het besef dat professionele hulp nodig zal zijn, ook behoefte hieraan hebben, maar tegelijkertijd eveneens een enorme weerstand hiertegen voelen. Want dat maakt het probleem pas écht echt... En dat deed het ook. De gesprekken brachten een heftige confrontatie met de harde werkelijkheid. Maar na de hoge drempel en de moeizame start ging de lading eraf. Dankzij de professionaliteit van Jos. En dankzij zijn absoluut onvoorwaardelijk respectvolle houding. Nooit een oordeel gevoeld. Daar kan ieder van leren! Waardevolle eigenschap is dat toch. Denk daar nog vaak aan. Veel geleerd, over mezelf, over mijn man, over ons, over relaties en communicatie in het algemeen. En ook gelachen! Toepasbaar. Al lukt het nog niet altijd even goed, we zijn ons nu in ieder geval zeer bewust van onze sterke en zwakke kanten, en kunnen daar mee aan de gang. Het heeft goeds gebracht! En vertrouwen. In mezelf. En in ons!"

I&T

Ongeveer een jaar geleden heb ik de stap genomen om aan te kloppen bij Vidasense. Van een vriendin had ik gehoord dat zij daar goede ervaringen had opgedaan. Vanaf het moment dat ik had besloten deze stap te nemen is het eigenlijk weer bergopwaarts met mij gegaan. Ik zat in een periode waarin het met mij persoonlijk niet zo best ging. Bij Vidasense hebben ze me laten inzien, dat eigenlijk alles wat je nodig hebt om uit een dal te klimmen al in je zit. Ik had alleen iemand nodig om me daarvan bewust te maken. Door hier samen mee aan de slag te gaan en door vooral naar mijn eigen handelen en kunnen te kijken, is het me gelukt om juist weer sterker uit dat dal te komen! Hier ben ik zelf trots op en bij Vidasense heb ik de hulp gevonden die ik nodig had. Vooraf dacht ik dat het erg zwaar zou zijn om steeds weer naar jezelf te kijken en om met jezelf aan de slag te gaan, maar in de praktijk bleek dit eigenlijk een feestje en kwam ik steeds weer met nieuwe energie thuis om aan de slag te gaan. Ik heb geleerd om signalen bij mezelf te herkennen en hier vervolgens naar te handelen. Deze kennis kan ik mijn verdere leven gaan gebruiken en hier ben ik erg blij mee!

Marloes

Geef jouw referentie

Vul hieronder uw referentie in, wij bekijken hem en zullen hem later op deze pagina plaatsen.


Ja! Ik wil meer weten. Neem contact met me op.

Maak Afspraak
Share This