...
Selecteer een pagina

Onze missie en visie

Missie

VidaSense streeft ernaar bij iedere cliënt een positief onuitwisbare indruk achter te laten. Deze indruk wordt gecreëerd doordat mensen zich thuis voelen bij VidaSense en er zichzelf mogen zijn. Al na een eerste bezoek ervaren zij dat de therapeutische vorm van VidaSense gewoon is, en niet eng.

VidaSense wenst dat iedere cliënt uitkijkt naar een volgend bezoek en samen met ons wil werken aan een leven met meer kleur, richting, energie en vooral een betere kwaliteit.

Visie

VidaSense bereikt door haar lage toetredingsdrempel een brede doelgroep met ieder hun persoonlijke problematiek. Aan de hand van gerichte communicatie en het aanreiken van persoonsgebonden tools, wordt het antwoord dat in de cliënt zelf ligt losgemaakt.

In een huiselijke ambiance voel je je meteen op je gemak, door het bezielde personeel krijg je weer energie, en bij de ontknoping is het gevolg een kwalitatief beter leven.

 

Ja! Ik wil meer weten. Neem contact met me op.

Belangrijke informatie!

Wij ondervinden al sinds maandag hier in de wijk Brandevoort / Helmond telefonische (mobiel) problemen, waardoor wij niet verstaanbaar zijn, maar de beller wel kunnen horen.

Mocht u hiermee te maken hebben kunt u het beste een sms of whatsapp bericht kan sturen naar 06-17 03 66 71 of een mail sturen naar info@vidasense.nl.

Pop-up sluiten.

Maak Afspraak
Share This