Selecteer een pagina

Amy Mennen

Psycholoog

T: 0492-667379
E: info@vidasense.nl

Hartelijk welkom………

De diversiteit van de mens heeft mij altijd geïntrigeerd, er zijn zoveel verschillende mensen met elk hun eigen identiteit, karakter en interpretaties. We hebben echter allemaal één ding gemeen; we komen obstakels tegen waarbij we vallen en opstaan, ieder op zijn eigen manier. Als psycholoog zijnde begeleid ik mensen bij zulke obstakels zodat deze een kracht worden in plaats van een belemmering.

“Life isn’t about waiting for the storm to pass…
It’s about learning to dance in the rain”

Mijn manier van werken is allereerst veiligheid bieden zodat in die veiligheid openheid mag ontstaan waarin reflecteren, realiseren en uiteindelijk het gewenste resultaat centraal staan.
Het meest bijzondere aan mijn werk vind ik om zonder oordeel samen met mensen ontwikkelingen door te maken, processen te doorlopen en groei te laten ontstaan zodat doelen worden bereikt en inzichten vergaard.

Ik ga psychodynamisch te werk om de balans tussen lichaam en gevoel te herstellen.
Door deze benadering kan ik mensgericht werken in plaats van methodegericht en kan ik afstemmen op de behoefte, de persoonlijkheid en de hulpvraag.
Specifiek op wat nodig is gaan we dan samen aan de slag waarin alles mag zijn.
Het psychodynamische aspect brengt ook bewustwording met zich mee op het gebied van de oorsprong van de klacht. Inzicht in de oorsprong maakt dat de kans op herhaling afneemt in de toekomst.

Doordat ik meer dan vijftien jaar in de internationale zakenwereld werkzaam ben geweest ben ik bekend met de uitdagingen die gepaard gaan met ondernemen.
De draagkracht versus draaglast van werkgevers en werknemers spelen hierin een grote rol.
Als de draaglast de draagkracht overtreft zullen er psychische klachten ontstaan, het is dan ook van groot belang om eigen grenzen te gaan ontdekken en leren aan te geven zodat er weer balans kan ontstaan.

Een scheiding tussen werk en privé is naar mijn mening flinterdun, om deze reden zullen je persoonlijke en emotionele omstandigheden een grote rol spelen in je zakelijk functioneren. Door dit alleen al te erkennen in plaats van te ontkennen zorgt voor ruimte en berusting.

Erkennen wat is…… is de eerste stap naar verandering.

Ik kijk uit naar onze reis samen.

Warme groet,

Amy Mennen

Amy Mennen

Ja! Ik wil meer weten. Neem contact met me op.

VidaSense en Corona

Ben jij inmiddels ook zo corona moe? Dan heb ik goed nieuws voor jou! Wil jij weten op welke manier we je hierbij kunnen helpen?

Neem dan nu contact met ons op en maak een start voor een prettiger leven!

Lees ook hier onze Corona-maatregelen bij VidaSense.

Popup sluiten!

Sluiten

Maak Afspraak
Share This