Selecteer een pagina

Anjo van Lieshout

GZ-Psycholoog

T: 0492-667379
E: info@vidasense.nl

Hallo, mijn naam is Anjo van Lieshout.

Ik ben sinds 2009 werkzaam bij VidaSense als GZ-psycholoog. In mijn studietijd heb ik klinische pedagogiek en psychologie gestudeerd in Utrecht. Ik heb me gespecialiseerd in het oplossen van belemmeringen, zowel op het persoonlijke vlak als bij organisatieontwikkelingen.

Ik wil mensen graag helpen om in contact te komen met hun eigen bezieling, door mensen eerst bewust te maken van de beklemmingen van het leven (geestelijke wapens) in en om zichzelf.

Vervolgens gaan ze ervaren hoe ze zichzelf van die beklemmingen kunnen bevrijden, en tenslotte help ik hen de juiste koers te vinden op weg naar een nieuw evenwicht. De bekroning hiervan is een leven vanuit inspiratie, met meer energie en geluksgevoel.

Onderwerpen waar ik veel interesse in heb zijn onder andere: testonderzoek en advies, training en coaching, en het onderzoeken van de capaciteiten en persoonskenmerken in het kader van bijvoorbeeld een assessment. Dit kan individueel of in groepsverband. Ik onderzoek daarin tot in hoeverre iemand geschikt is voor een specifieke functie en een advies geven voor verdere ontwikkeling.

Naast het aanleren van vaardigheden, ben ik vooral gericht op attitudeverandering. Mijn aanpak is direct, resultaatgericht en met respect voor persoonlijke grenzen.

Wat voor mij voorop staat is de mens, die staat centraal in alle aspecten. Ik voel me dan ook bevoorrecht om een onderdeel te mogen zijn tijdens iemands zoektocht naar een leven met meer kleur, plezier en ontspannenheid.

Anjo van Lieshout

Anjo van Lieshout

Ja! Ik wil meer weten. Neem contact met me op.

VidaSense en corona

Ons land is weer in lockdown. Gelukkig kunnen en mogen de individuele behandelingen gewoon doorgaan binnen onze praktijk met de aangepaste maatregelen. Mocht je toch gebruik willen maken van beeldbellen dan is dit mogelijk, hierdoor hoef je geen afspraak te missen en kan de zorg voor je persoonlijk welzijn gewoon doorgaan!

Lees ook hier onze Corona-maatregelen bij VidaSense.

Pop-up sluiten.

Maak Afspraak
Share This