Anjo van Lieshout

GZ Psycholoog

T: 0492-667379
E: info@vidasense.nl

Hallo mijn naam is Anjo van Lieshout.

Ik ben sinds 2009 o.a. werkzaam bij VidaSense als GZ-psycholoog. In mijn studietijd heb ik klinische pedagogiek en psychologie gestudeerd in Utrecht. Ik heb me gespecialiseerd in het oplossen van belemmeringen, zowel op het persoonlijke vlak als bij organisatieontwikkelingen.

Ik wil mensen graag helpen om in contact te komen met hun eigen bezieling. Door mensen eerst bewust te maken van de beklemmingen van het leven (geestelijke wapens) in en om zichzelf.

Vervolgens door ze te laten ervaren hoe ze zichzelf daarvan kunnen bevrijden en tenslotte door hen de juiste koers aan te bieden op weg naar nieuw evenwicht. De bekroning hiervan is een leven vanuit inspiratie, met meer energie en geluksgevoel.

Onderwerpen waar ik veel interesse in heb zijn o.a.: testonderzoek en advies, training en coaching,
het onderzoeken naar de capaciteiten en persoonskenmerken in het kader van bv een assessment, dit kan individueel of in groepsverband. Daarin kan ik onderzoeken in hoeverre iemand geschikt is voor een specifieke functie en een advies geven voor verdere ontwikkeling.

Naast het aanleren van vaardigheden, ben ik vooral gericht op attitude verandering. Mijn aanpak is direct, resultaatgericht en met respect voor persoonlijke grenzen.

Wat voor mij voorop staat is de mens, die staat centraal in alle aspecten. Ik voel me dan ook bevoorrecht om een onderdeel te mogen zijn tijdens iemands zoektocht naar een leven met meer kleur, plezier en ontspannenheid.

Anjo van Lieshout

Anjo van Lieshout

Ja! Ik wil meer weten. Neem contact met me op.

VidaSense en Corona

Ben jij inmiddels ook zo corona moe? Dan heb ik goed nieuws voor jou! Wil jij weten op welke manier we je hierbij kunnen helpen?

Neem dan nu contact met ons op en maak een start voor een prettiger leven!

Lees ook hier onze Corona-maatregelen bij VidaSense.

Popup sluiten!

Sluiten

Maak Afspraak
Share This