Selecteer een pagina

Anne-Corinne Boulan

Psychodynamische Therapeut
 

Mijn naam is Anne-Corinne Boulan

Ik ben geboren in Den Haag op 22 november 1964. Al snel ben ik met mijn ouders verhuisd naar Eindhoven in het Brabantse land. Sinds ruim tien jaar woon ik samen met mijn zoon in Valkenswaard.
Mijn interesse voor het vak is ontstaan tijdens een moeilijke periode in mijn leven. Ik heb toen zelf de stap gezet om in therapie te gaan. Dit heeft een grote ommekeer in mijn leven met zich mee gebracht, met name in mijn eigen persoonlijke ontwikkeling.

Het resultaat was bewustwording van mijn innerlijke processen, inzicht in mijn gedragspatronen, groei in kwaliteiten, het lef weer uitdagingen aan te gaan, maar vooral eigen verantwoordelijkheid en eigen keuze mogelijkheden ervaren. Doordat ik weer grip kreeg op mijn leven, voelde ik me niet meer gevangen in mijn situatie.

Deze fase van mijn leven heeft ertoe bij gedragen dat mijn interesse in de psychologie van de mens is ontwikkeld. In 2007 ben ik mij gaan omscholen. Inmiddels ben ik opgeleid tot coach en counselor, NLP practitioner, trainer en psychodynamisch therapeut. Daarbij blijf ik mij ieder jaar weer verder ontwikkelen. Al ruim 8 jaar heb een eigen praktijk aan huis en sinds mei 2019 werk ik ook met veel plezier voor VidaSense.

Met grote interesse in jou als mens, je achtergrond, met gedegen vakkennis, levenservaring, humor, creatieve- en grensverleggende methodieken loop ik een stukje mee in jou leven. We gaan op zoek naar jouw innerlijke krachtbronnen, naar jouw kern, immers…

“ Het mooiste wat je kunt worden ben je zelf”

Met vriendelijke groet,

Anne-Corinne Boulan

Anne-Corinne Boulan

Ja! Ik wil meer weten. Neem contact met me op.

VidaSense en Corona

Ben jij inmiddels ook zo corona moe? Dan heb ik goed nieuws voor jou! Wil jij weten op welke manier we je hierbij kunnen helpen?

Neem dan nu contact met ons op en maak een start voor een prettiger leven!

Lees ook hier onze Corona-maatregelen bij VidaSense.

Popup sluiten!

Sluiten

Maak Afspraak
Share This