Selecteer een pagina

Anne-Corinne Boulan

Psychodynamische therapeut

 

Mijn naam is Anne-Corinne Boulan.

Ik ben geboren in Den Haag op 22 november 1964. Al snel ben ik met mijn ouders verhuisd naar Eindhoven, in het Brabantse land. Sinds ruim tien jaar woon ik samen met mijn zoon in Valkenswaard.
Mijn interesse voor het vak is ontstaan tijdens een moeilijke periode in mijn leven. Ik heb toen zelf de stap gezet om in therapie te gaan. Dit heeft een grote ommekeer in mijn leven met zich mee gebracht, met name in mijn eigen persoonlijke ontwikkeling.

Het resultaat was bewustwording van mijn innerlijke processen, inzicht in mijn gedragspatronen, groei in kwaliteiten, het lef om weer uitdagingen aan te gaan, maar vooral eigen verantwoordelijkheid en eigen keuze mogelijkheden ervaren. Doordat ik weer grip kreeg op mijn leven, voelde ik me niet meer gevangen in mijn situatie.

Deze fase van mijn leven heeft ertoe bij gedragen dat mijn interesse in de psychologie van de mens is ontwikkeld. In 2007 ben ik mij gaan omscholen. Inmiddels ben ik opgeleid tot coach en counselor, NLP practitioner, trainer en psychodynamisch therapeut. Daarbij blijf ik mij ieder jaar weer verder ontwikkelen. Al ruim 8 jaar heb een eigen praktijk aan huis en sinds mei 2019 werk ik ook met veel plezier voor VidaSense.

Met grote interesse in jou als mens en je achtergrond, met gedegen vakkennis, levenservaring, humor, en creatieve en grensverleggende methodieken loop ik een stukje mee in jou leven. We gaan op zoek naar jouw innerlijke krachtbronnen, naar jouw kern, immers…

“Het mooiste wat je kunt worden ben je zelf.”

Met vriendelijke groet,

Anne-Corinne Boulan

Anne-Corinne Boulan

Ja! Ik wil meer weten. Neem contact met me op.

Belangrijke informatie!

Wij zijn bereikbaar voor onze cliënten omdat onze dienstverlening valt onder de essentiële beroepsgroep.

Lopende afspraken zullen gewoon blijven staan tijdens de Lockdown!

Pop-up sluiten.

Maak Afspraak
Share This