Selecteer een pagina

Desiree Kampen

Orthopedagoog

T: 0492-667379
E: info@vidasense.nl

Hallo,

Mijn naam is Desiree Kampen. Ik woon in Eindhoven en ben de gelukkige moeder van 2 kinderen in de basisschoolleeftijd.

Nadat ik de PABO heb afgerond, ben ik in Utrecht Pedagogische wetenschappen gaan studeren. Ik heb me gespecialiseerd in leerproblemen en psycho-sociale problemen. In 2001 ben ik afgestudeerd als orthopedagoog met diagnostiek bevoegdheid.

Van 2001 tot augustus 2018 heb ik in het regulier en speciaal basisonderwijs gewerkt en daarnaast heb ik mijn eigen praktijk als orthopedagoog en remedial teacher.

Binnen VidaSense werk ik voornamelijk met kinderen en jong volwassenen. Ik wil kinderen graag handvatten meegeven waar ze in hun thuis- en schoolomgeving iets aan hebben. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig voelen. Alleen dan kan een kind groeien en in zijn eigen kracht komen te staan. In samenspraak met ouders hoop ik binnen VidaSense veel kinderen te mogen begeleiden en ondersteunen.

Met vriendelijke groet,

Desiree Kampen

Desiree Kampen

Ja! Ik wil meer weten. Neem contact met me op.

VidaSense en corona

Ons land is weer in lockdown. Gelukkig kunnen en mogen de individuele behandelingen gewoon doorgaan binnen onze praktijk met de aangepaste maatregelen. Mocht je toch gebruik willen maken van beeldbellen dan is dit mogelijk, hierdoor hoef je geen afspraak te missen en kan de zorg voor je persoonlijk welzijn gewoon doorgaan!

Lees ook hier onze Corona-maatregelen bij VidaSense.

Pop-up sluiten.

Maak Afspraak
Share This