...
Selecteer een pagina

Fleur ten Berge

Orthopedagoog

T: 0492-667379
E: info@vidasense.nl

Ik ben Fleur ten Berge, Orthopedagoog en Diagnosticus bij VidaSense. Naast mijn opleiding pedagogiek heb ik de master Orthopedagogiek afgerond aan de universiteit van Utrecht. Sindsdien werk ik met veel plezier en passie met kinderen, jeugdigen en hun systeem. De afgelopen jaren heb ik gewerkt met kinderen en jongeren met een lichtverstandelijke beperking.

Daarnaast heb ik gewerkt als gespecialiseerd groepsbegeleider en als Orthopedagoog en Diagnosticus met kinderen met diverse ontwikkelingsproblematieken in de leeftijd van 2-18 jaar. 

Hierbij heb ik ervaring opgedaan met psycho-educatie, individuele behandeling, gezinsbehandeling en het samenwerken met en adviseren van scholen.

Ik kijk graag samen met een kind, school, ouders en/of een heel gezin wat er speelt en wat de hulpvragen zijn. Voor mij is de eerste stap het creëren van een veilige, warme en vertrouwde omgeving. Vanuit hier wil ik het kind en zijn of haar gedrag binnen de omgeving te snappen, wanneer nodig middels diagnostiek. Ik richt mij met name op de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen en biedt onder andere behandeling gericht op zelfbeeld, angst, depressiviteit, emotieregulatie, informatieverwerking, sociale vaardigheden en ADHD/ ASS-gerelateerde problematiek. Dit altijd vanuit een systemische blik met aandacht voor de krachten en kwaliteiten van een kind.

Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen? Neem dan contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken. Tot ziens!

Fleur ten Berge

Fleur ten Berge
Orthopedagoog
NVO 32441
SKJ 160004551

Ja! Ik wil meer weten. Neem contact met me op.

Maak Afspraak
Share This