...
Selecteer een pagina

Jos Frederiks

Founder / hypnotherapeut / international trainer NLP

T: 0492-667379
E: info@vidasense.nl

Hallo, mijn naam is Jos.

Wat ons vak zo mooi maakt en op welke manier wij hier inhoud aan kunnen geven, kun je alleen ontdekken door het zelf te ervaren. Voor mij staat de mens centraal.

Het werken met mensen en ontdekken welke hulpvraag ze precies hebben is dan ook een ontdekkingsreis die ik met veel plezier uitvoer. De ervaringen die ik in het verleden heb opgedaan pas ik elke dag toe in onze praktijk en het dagelijkse leven.

Komend uit een ondernemersgezin heb ik in mijn leven te maken gehad met veel verschillende mensen, en dat is ook hetgeen wat mij zo boeit in dit vak.

Elke keer ben ik weer benieuwd met wie ik het genoegen heb. Wie ga ik ontmoeten? Jou, of het plaatje dat ik van je heb? Dat is een vraag die ik me altijd stel als ik mensen ontmoet. Ik wil graag de mens ontmoeten met zijn of haar verborgen kwaliteiten.

De antwoorden waar mensen naar op zoek zijn liggen voornamelijk in de persoon zelf.

Ik ga uit van de kracht van de innerlijke mens en zijn/haar eigen ongekende vermogens. Ik houd niet van vastgeroeste protocollen, maar ga juist op zoek naar zaken die werken. Onder mijn specialiteiten behoren traumabehandeling en fobieën.

Op welke manier doen we dit dan?

De aanpak kan elke keer weer anders kan zijn, immers iedere mens is uniek en heeft zijn eigen DNA. Door middel van gerichte gesprekken en het aanreiken van handvatten gaan we op zoek naar jouw eigen mogelijkheden en op welke manier je die kunt realiseren. Wellicht tot ziens in onze praktijk, nog een prettige dag.

Jos Frederiks

Jos Frederiks, hypnotherapeut,
lid NBVH 13011
lid RBCZ/TCZ 180193R
AGB-code 90048307

Ja! Ik wil meer weten. Neem contact met me op.

Maak Afspraak
Share This