Selecteer een pagina

Jos Frederiks

Founder / Hypnotherapeut / International Trainer NLP

T: 0492-667379
E: info@vidasense.nl

Hallo mijn naam is Jos,

Wat ons vak zo mooi maakt en op welke manier wij hier inhoud aan kunnen geven kun je alleen ontdekken door het zelf te ervaren. Voor mij staat de mens centraal.

Het werken met mensen en ontdekken welke hulpvraag ze precies hebben is dan ook een ontdekkingsreis die ik met veel plezier uitvoer. De ervaringen die ik uit het verleden heb opgedaan pas ik elke dag toe in onze praktijk en het dagelijkse leven.

Komend uit een ondernemers gezin heb ik in mijn leven te maken gehad met veel verschillende mensen, en dat is ook hetgene wat mij zo boeit in dit vak.

Elke keer ben ik weer benieuwd met wie ik het genoegen heb. Wie ga ik ontmoeten? Jou of het plaatje wat ik van je heb? Dat is een vraag die ik me altijd stel als ik mensen ontmoet. Ik wil graag de mens ontmoeten met zijn of haar verborgen kwaliteiten.

De antwoorden waar mensen naar op zoek zijn liggen voornamelijk in de persoon zelf.

Ik ga uit van de kracht van de innerlijke mens en zijn/haar eigen ongekende vermogens. Ik houd niet van vastgeroeste protocollen maar ga juist op zoek naar zaken die werken. Een van mijn specialiteiten is traumabehandeling en fobieën.

Op welke manier doen we dit dan?

De aanpak kan elke keer weer anders kan zijn, immers iedere mens is uniek en heeft zijn eigen DNA. Door middel van gerichte gesprekken en het aanreiken van handvatten gaan we op zoek naar jouw eigen mogelijkheden en hoe je ze ook kunt bereiken. Wellicht tot ziens in onze praktijk, nog een prettige dag.

Jos Frederiks

Jos Frederiks

Ja! Ik wil meer weten. Neem contact met me op.

VidaSense en Corona

Ben jij inmiddels ook zo corona moe? Dan heb ik goed nieuws voor jou! Wil jij weten op welke manier we je hierbij kunnen helpen?

Neem dan nu contact met ons op en maak een start voor een prettiger leven!

Lees ook hier onze Corona-maatregelen bij VidaSense.

Popup sluiten!

Sluiten

Maak Afspraak
Share This