...
Selecteer een pagina

Laura van de Westerlo

Orthopedagoog SKJ

T: 0492-667379
E: info@vidasense.nl

Hallo! Mijn naam is Laura van de Westerlo.

Geboren in Nijmegen, maar opgegroeid en woonachtig in Helmond.

Ik ben werkzaam als Orthopedagoog Kind & Jeugd bij VidaSense, en geef daarnaast individuele begeleiding en dagbesteding aan mensen met autisme.

Ik heb een achtergrond in de HR en ben mij in 2019 gaan omscholen naar Orthopedagoog. Ik bemerkte dat mijn hart veel meer lag, en nog steeds ligt, bij het helpen van mensen op het gebied van gedrag(sproblemen) en mentale uitdagingen. Ik vind het fijn om op deze manier betekenisvol voor iemand te kunnen zijn.

Complexe mentale- en gedragsvraagstukken, het oplossen van deze puzzels, is waar ik energie uit haal en goed in ben. Hierin kijk ik verder dan alleen naar de persoon zelf en de test die eventueel wordt afgenomen. Zo ben ik van mening dat het systeem vaak een grote rol speelt/kan spelen in het veroorzaken/instandhouden van mentale- en gedragsproblemen, maar ook een grote rol kan spelen in het oplossen en voorkomen van deze problemen. Samen gaan we kijken naar wat er precies aan de hand is, wat de oorzaken zijn en hoe we dit het beste kunnen gaan verbeteren/oplossen, zodat de situatie voor iedereen weer fijn(er) wordt.

Groetjes,

Laura van de Westerlo

Orthopedagoog SKJ,
SKJ reg. 120012667

Ja! Ik wil meer weten. Neem contact met me op.

Belangrijke informatie!

Wij ondervinden al sinds maandag hier in de wijk Brandevoort / Helmond telefonische (mobiel) problemen, waardoor wij niet verstaanbaar zijn, maar de beller wel kunnen horen.

Mocht u hiermee te maken hebben kunt u het beste een sms of whatsapp bericht kan sturen naar 06-17 03 66 71 of een mail sturen naar info@vidasense.nl.

Pop-up sluiten.

Maak Afspraak
Share This