Marcel Sanders

Register Psycholoog NIP Arbeid en Organisatie

T: 0492-667379
E: info@vidasense.nl

Hallo mooi mens,

Mijn naam is Marcel en ik beloof je een warm welkom in een vertrouwde en veilige sfeer. Van daaruit wil ik je nu al bedanken voor het tonen van je kwetsbaarheid en openheid. Vertel me maar wie je bent, vertel me maar wat je dromen zijn en waar je heen wilt. Van daaruit loop ik graag een stukje met je mee.

Natuurlijk kijken we eerst naar wat je nu dwars zit of waar je al langer last van hebt. Het leven gaat uiteindelijk echter maar één kant op. Daarom wil ik met jou vooral kijken naar je mogelijkheden, naar hoe jij je verlangens waar kunt maken.

 

Mijn stijl van werken is direct, persoonlijk, concreet, gestructureerd en resultaatgericht. Ik zal je regelmatig huiswerk meegeven om in je dagelijks leven mee aan de slag te gaan. Waar nodig confronteer ik je met patronen die je hinderen om verder te komen. Steeds met zachte hand of met een stukje humor.

Samen met jou ga ik voor diepgang en bewustwording, omdat ik geloof dat anders geen wezenlijke en blijvende verandering mogelijk is. Daarbij stel ik, vaak ongemerkt, de volgende vragen:

  • Wie ben jij werkelijk?
  • Waar ligt jouw bezieling?
  • Wat is jouw unieke levenspad?
  • Hoe kun jij weer gewoon gelukkig worden?

Ieder mens en elk probleem is uniek, de weg daarheen en de oplossing dus ook. Ik geloof niet in diagnoses of protocollen, maar ik geloof wel in jouw veerkracht en mogelijkheden.

In de afgelopen dertig jaar heb ik duizenden mensen vast zien lopen in zeer uiteenlopende situaties. Vaak ging het om werk gerelateerde knelpunten: werkloosheid, stress, burnout, conflicten, loopbaan keuzes, etc. Meestal speelden er op de achtergrond ook privé- of persoonlijke thema’s mee. Waar je ook mee komt, altijd kijk ik naar de volle breedte van je leven en naar jouw unieke zelf.

Mijn grootste vervulling is om straks te zien dat jij met nieuw vertrouwen in je zelf en een glimlach van oor tot oor je eigen pad vervolgt. Wees welkom, ik ontmoet je graag!

Hartegroet van Marcel

Marcel Sanders

Marcel Sanders

Ja! Ik wil meer weten. Neem contact met me op.

Close This Popup

Sluiten

Maak Afspraak
Share This