Selecteer een pagina

Marieke Siers

Orthopedagoog

T: 0492-667379
E: info@vidasense.nl

Hallo, ik ben Marieke.

Een gedreven orthopedagoog en ABA-trainer.

‘Wie is dit kind, wat kan dit kind en wat heeft dit kind nodig om een stapje verder te komen?

Dit zoeken naar het unieke van het kind en samen het proces doorlopen om tot de beste hulp te komen vind ik het mooiste wat er is.

Doordat ieder kind verschillend is zal elk proces weer anders zijn, wat je als hulpverlener altijd scherp moet houden. Ik denk niet in problemen maar in uitdagingen.

Ik ben vier jaar werkzaam geweest bij een kindercentrum voor kinderen met een ontwikkelingsachterstand en verschillende psychische stoornissen zoals ASS en ADHD. Daarnaast ben ik opgeleid tot gedragsanalyticus (ABA-trainer). In deze opleiding heb ik geleerd om te werken met ABC-schema’s en gedragsanalyses uit te voeren. Tijdens deze opleiding heb ik kunnen ontdekken wat een grote invloed de omgeving kan hebben op het gedrag van het kind en dat, wanneer je hier een aanpassing in doet, je soms al een heel eind komt om dit gedrag te verminderen.

Soms is het nodig om naast deze kleine aanpassingen intensievere hulp te bieden. Ik ben iemand die dit op een kindgerichte wijze doet, waarbij ik kijk naar de kwaliteiten van het kind en hoe het kind zelf kan leren deze kwaliteiten in te zetten.

Met vriendelijke groet,

Marieke Siers

Marieke Siers

Ja! Ik wil meer weten. Neem contact met me op.

Belangrijke informatie!

Wij zijn bereikbaar voor onze cliënten omdat onze dienstverlening valt onder de essentiële beroepsgroep.

Lopende afspraken zullen gewoon blijven staan tijdens de Lockdown!

Pop-up sluiten.

Maak Afspraak
Share This