Selecteer een pagina

Mariëtte Kuper

Kinder- en jeugdpsychiater

Hallo,

Mijn naam is Mariëtte Kuper. Ik ben geboren in Overijssel en trotse moeder van drie dochters. In Groningen heb ik geneeskunde gestudeerd, waarna ik in Maastricht de opleiding tot psychiater gevolgd heb.

In de regio Eindhoven heb ik bij verschillende instellingen binnen de kinder- en jeugdpschiatrie gewerkt. Naar aanleiding hiervan heb ik later in Nijmegen de aantekening kinder- en jeugdpsychiater gehaald.

Sinds enige tijd werk ik in mijn eigen praktijk met als aandachtgebieden: autisme spectrumstoornissen, ADHD, en stemmingsstoornissen bij zowel kinderen als volwassenen. Sinds april 2019 ben ik een samenwerkingsverband met VidaSense aangegaan, waarbij ik bij de jeugdzorg betrokken word.

Ja! Ik wil meer weten. Neem contact met me op.

VidaSense en corona

Ons land is weer in lockdown. Gelukkig kunnen en mogen de individuele behandelingen gewoon doorgaan binnen onze praktijk met de aangepaste maatregelen. Mocht je toch gebruik willen maken van beeldbellen dan is dit mogelijk, hierdoor hoef je geen afspraak te missen en kan de zorg voor je persoonlijk welzijn gewoon doorgaan!

Lees ook hier onze Corona-maatregelen bij VidaSense.

Pop-up sluiten.

Maak Afspraak
Share This