Maudy Guldenaar

Psycholoog NIP

T: 0492-667379
E: info@vidasense.nl

 

Mijn naam is Maudy. Ik ben sinds 2008 afgestudeerd als psycholoog (NIP) aan de Radboud Universiteit te Nijmegen.

Mijn grote drijfveren zijn om mensen te helpen weer te functioneren op een manier, die hen bevrediging en voldoening geeft; en om hen weer plezier te geven in het leven. Ik vind het prachtig om te zien hoe in mensen zelf de oplossingen c.q. antwoorden liggen om psychologische problemen de baas te worden, ze hiervan bewust te maken en de mensen te leren hoe ze hier op een positieve manier mee om kunnen gaan. Deze mogelijkheden hebben het alleen nog nodig om gezien en gestimuleerd en soms begeleid te worden.

De afgelopen jaren heb ik diverse groeiprocessen van cliënten in alle leeftijden mogen ervaren, welke mij vaak hebben verwonderd en respect voor de mensen hebben afgedwongen. Mensen beschikken over een groot potentieel om weer in hun kracht te komen.

Ik zie het dan ook als mijn taak in de rol van hulpverlener om obstakels en belemmerende gedachten voor groei weg te nemen. Dat kan door samen met de cliënt de obstakels te ontdekken en hanteerbaar te maken of te minimaliseren. Ik zie het als mijn taak, om de eigen gereedschapskist van mensen meer zichtbaar te maken en waar gewenst aan te vullen.

Geen twee mensen zijn namelijk hetzelfde en geen twee mensen hebben dezelfde beleving van een hulpvraag. Daarom verdienen ze ook die werkwijze die aansluit op de behoefte van de persoon waardoor een behandeling nooit hetzelfde zal zijn. Wanneer jij bij me in behandeling komt, kijk ik graag samen met jou welke aanpak het beste aansluit bij jouw behoeften en de mogelijkheden. Ik sta voor maatwerk!

In mijn behandelingen maak ik zowel gebruik van de zogeheten ‘reguliere’ methoden (cognitieve gedragstherapie, EMDR, acceptance & commitment therapie, cliëntgerichte therapie) als ‘alternatieve’ methoden (neuro-linguïstisch programmeren oftewel NLP, elementen uit de psychodrama).

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg, afgekort NFG. Hierdoor kunnen sessies op basis van alternatieve methoden (gedeeltelijk) worden vergoed door een aantal zorgverzekeraars, mits u een aanvullende zorgpolis heeft. Sessies op basis van reguliere methoden komen niet in aanmerking voor vergoeding als ‘alternatieve geneeswijzen’. Mocht je vragen omtrent de vergoedingen hebben, mag je hiervoor contact met ons opnemen.

Wellicht mag ik je binnenkort verwelkomen binnen de praktijk om samen stappen te ondernemen naar een beter welzijn van jou.

Tot ziens,

Maudy Guldenaar

Maudy Guldenaar

Ja! Ik wil meer weten. Neem contact met me op.

Close This Popup

Sluiten

Maak Afspraak
Share This