...
Selecteer een pagina

Nicole van den Hurk

Psychosociaal therapeut & Hypnotherapeut

T: 0492-667379
E: info@vidasense.nl

Mijn naam is Nicole van den Hurk en ik ben Psychosociaal Therapeut en Hypnotherapeut.
Na ervaring als coach/trainer en loopbaanbegeleider heb ik ruime tijd gewerkt in de Welzijnssector en Gezondheidszorg als leidinggevende en coördinator. De laatste jaren werk ik als psychosociaal- en hypnotherapeut. Werk vanuit mijn hart. Wie ik ben is wat ik doe.

Ik weet uit levenservaring dat het leven soms zwaar en moeilijk is, en dat het dan goed voelt als er iemand voor je is die met je meeloopt, zodat je het niet alleen hoeft te doen. Vooral op momenten dat je niet meer weet hoe, wat, waarom en waarvoor…

Hypnotherapie, het contact met het onbewuste, de beelden die aangereikt worden, ze helpen om contact te maken met het centrum in jezelf. Vanuit dat contact kun je weer verbinding krijgen met wensen, verlangens, kwaliteiten en talenten, kracht, zelfredzaamheid, eigenwaarde en de wereld om je heen.

De kracht van het onbewuste daar geloof ik sterk in, want het heeft mij gebracht waar ik nu ben. Ik geloof dat het onbewuste het altijd goed met je voorheeft, en graag wil dat je gelukkig bent. Daarom laat het zich ook zo vaak zien en horen, in toevalligheden, in tegenwerking die niet te verklaren zijn, in meevallers en ongelooflijke geschenken, zomaar uit het niets.

Toen ik ging ‘luisteren’, ging er een wereld voor me open. Ik kwam eindelijk thuis en tot rust, na vele periodes van stress, druk, onbegrip en alsmaar zoeken, presteren en het gevoel; het is nooit goed genoeg.

Nu mag ik gewoon Zijn. En geniet met volle teugen van de prachtige wereld en mooie mensen om me heen. Waar jij er één van bent.
Dat is wat ik geloof en waar ik op vertrouw: Ieder mens is een uniek wezen, vol liefde en talenten, en belangrijk voor en in deze wereld, op zijn of haar manier.

Luister naar je onbewuste. Het wacht al zolang om ‘gehoord’ te worden…

Ik wens jou de vrijheid om te zijn wie jij in wezen bent en kijk er naar uit je te mogen ontmoeten.

Warme groet,

Nicole van den Hurk

Nicole van den Hurk, Psychosociaal therapeut & Hypnotherapeut
Lid NBVH: 2021018
Lid RBCZ: 220060S

Ja! Ik wil meer weten. Neem contact met me op.

Maak Afspraak
Share This