...
Selecteer een pagina

Steffi Schoondermark

Psycholoog & Hypnotherapeut
T: 0492-667379
E: info@vidasense.nl

Ik ben Steffi Schoondermark en werk als eerstelijns psycholoog en coach. Als mens hebben we allemaal wel een keer hulp nodig in het leven. Hulp bij maken van keuzes, in onze kracht komen te staan of het verwerken van vervelende gebeurtenissen/trauma’s.

Vanuit mijn ervaring en achtergrond bied ik deze hulp, zodat jij in contact komt met jezelf, jouw mogelijkheden en oplossingen die werken voor jou.

Na de HBO-opleiding Toegepaste Psychologie ben ik mij als psycholoog verder gaan ontwikkelen aan de universiteit van Leiden. Hier ben ik in 2017 cum laude afgestudeerd tot psycholoog (MSc).

De laatste jaren ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in vormen van therapie met de nadruk op het herstel van het evenwicht tussen lichaam en geest. Deze zijn namelijk ontzettend nauw met elkaar verbonden, en door hier weer meer balans in te krijgen, zul jij steeds meer controle krijgen over jouw leven en je gezondheid. Zo maak ik bijvoorbeeld gebruik van ACT, wat staat voor Acceptance and Commitment Therapy, en kan hypnotherapie als hulpmiddel worden ingezet.

Wanneer je brein in rust is, kom jij tot inzichten die er écht toe doen. Dat betekent soms dat het van belang is de volumeknop van het denken even wat zachter te zetten, zodat jij weer leert luisteren naar jouw eigen kern. Zo beschrijft Eckart Tolle dit heel mooi:

“What a liberation to realize that the ‘voice in my head’ is not who I am.” -Eckart Tolle

Samen kijken we wat voor jou past en waar je op dit moment het meeste mee geholpen bent. Mijn aanpak is heel persoonlijk, het gaat namelijk om jou! Zo word jij steeds bewuster van wat belangrijk voor je is, en kun jij ook steeds bewuster keuzes maken die goed zijn voor jou.

Wil je een afspraak maken? Neem dan contact op via e-mail of telefoon en mag ik je wellicht binnenkort ontmoeten.

Steffi Schoondermark

Steffi Schoondermark, Psycholoog & Hypnotherapeut

Ja! Ik wil meer weten. Neem contact met me op.

Maak Afspraak
Share This