Partners

Niemand kan het alleen ook VidaSense niet. Wij werken graag samen met mensen uit diverse disciplines om zo tot het beste resultaat te komen voor jouw als belanghebbende.

Onderstaand vind je per partner een korte toelichting over hun bedrijf.
Mocht je vragen of opmerkingen hebben over een van onze partners neem dan vrijblijvend contact met ons op dan staan we je graag te woord.

Mariëtte is één van de weinige vrijgevestigde kinder- en jeugdpsychiaters in de regio. Volwassenen zijn trouwens ook welkom.

Holland Expat Center South is een non-profit overheidsinstelling. Het is een gezamenlijk initiatief van de deelnemende gemeenten.

‘Fysius Rugexperts’ is namelijk de gespecialiseerde fysiotherapiepraktijk die u echt helpt om van uw rugpijn af te komen.

Mensen op de werkvloer zijn het grootste kapitaal binnen een organisatie. Zij maken de organisatie tot wat het is en zijn de drijvende krachten achter de marktpositie.

BAKXWAGENAAR is gespecialiseerd in het ondersteunen en adviseren van organisaties en haar werknemers op de gebieden: verzuim, vitaliteit en inzetbaarheid.

Ja! Ik wil meer weten. Neem contact met me op.

VidaSense en Corona

Ben jij inmiddels ook zo corona moe? Dan heb ik goed nieuws voor jou! Wil jij weten op welke manier we je hierbij kunnen helpen?

Neem dan nu contact met ons op en maak een start voor een prettiger leven!

Lees ook hier onze Corona-maatregelen bij VidaSense.

Popup sluiten!

Sluiten

Maak Afspraak
Share This