...
Selecteer een pagina

Relatietherapie in Helmond

Wanneer is de laatste keer geweest dat je elkaar in de haren bent gevlogen en een behoorlijke aanvaring hebt gehad?

In iedere relatie vindt weleens wat onenigheid plaats. Wanneer de ruzies terug blijven komen, er geen passende oplossing voor wordt gevonden en er een hoop vervelende dingen gebeurd zijn, of wanneer je het idee hebt dat je eigenlijk niets meer hebt samen, dan is er iets structureels aan de hand.

Komen jullie er zelf niet meer uit omdat je elkaar continu verwijten blijft maken en jezelf blijft verdedigen, of juist helemaal niet meer met elkaar over de problemen kunt praten? Dan wordt het de hoogste tijd om aan de bel te trekken en met een professional in gesprek te gaan. Bij VidaSense zijn we gespecialiseerd in relatietherapie en helpen we jou en jouw partner graag verder.

Relatietherapie

Uit onze jarenlange ervaring bij relatieproblematiek is gebleken dat bepaalde zaken meestal al langere tijd spelen, en dat men het wel voor lief neemt. Dat maakt het soms erg lastig om hier samen een weg in te vinden. Scheiden of blijven? Er bestaat ook vaak de gedachte dat het toch niet opgelost kan worden, want we gaan toch al scheiden. Het kan ook zijn dat jullie het nog niet goed weten en juist dat willen uitzoeken. Of je nu wel of niet gaat scheiden, wanneer er kinderen mee gemoeid zijn, is het maar wat prettig om op een menselijke manier met elkaar in gesprek te blijven. Immers er is ooit een moment van liefde geweest! Relatietherapie kan dan op meerdere fronten een oplossing zijn.

Wat mag je verwachten?

Met behulp van een professional bespreek je wat er speelt, waarna je aan de slag gaat met nieuwe communicatietechnieken en inzichten in je eigen handelen en dat van je partner. We brengen als individu allemaal onze eigen bagage en persoonlijkheid mee in de relatie. Mede door deze technieken en onze hulp leer je elkaar beter te begrijpen en kunnen jullie weer positiever zijn over elkaar. Je bent toch niet voor niets ooit verliefd geworden?

Wil je weten wat de mogelijkheden voor jou en/of je partner zijn, neem dan vrijblijvend contact met ons op, we staan je graag te woord.

Team VidaSense

Ja! Ik wil meer weten. Neem contact met me op.

Belangrijke informatie!

Wij ondervinden al sinds maandag hier in de wijk Brandevoort / Helmond telefonische (mobiel) problemen, waardoor wij niet verstaanbaar zijn, maar de beller wel kunnen horen.

Mocht u hiermee te maken hebben kunt u het beste een sms of whatsapp bericht kan sturen naar 06-17 03 66 71 of een mail sturen naar info@vidasense.nl.

Pop-up sluiten.

Maak Afspraak
Share This