...
Selecteer een pagina

Geachte collega,

Welkom bij VidaSense.

Graag stel ik u voor aan onze particuliere psychologenpraktijk VidaSense.

VidaSense is een praktijk voor brede eerstelijns hulpverlening voor kinderen, jeugdigen en volwassenen, gevestigd in Eindhoven en Helmond. VidaSense werkt zonder wachtlijsten, hierdoor kan uw patiënt direct bij ons terecht. De sfeer in onze praktijk is warm en laagdrempelig.

Wij werken met cognitieve gedragstherapie, psychotherapie, EMDR, oplossingsgerichte therapie, en complementaire behandelvormen zoals hypnotherapie en psychodynamische therapie. Ons team bestaat uit (GZ-)psychologen, psychotherapeuten, psychodynamische therapeuten, orthopedagoog, kinder- en jeugdpsycholoog en een kinderpsychiater.

U kunt naar ons doorverwijzen met een breed scala aan hulpvragen. Natuurlijk werken wij met veelvoorkomende GZ-problematieken zoals depressie en angst; ook zijn we breder inzetbaar voor o.a. slaapproblemen, rouwverwerking, verlegenheid, piekeren, burn-out,  loopbaan coaching, en businesscoaching. Ook voor relatietherapie en begeleiding bij scheiding hebben wij de expertise in huis.

Volwassen cliënten hebben bij ons geen verwijzing nodig, daar onze dienstverlening vanuit de aanvullende zorgverzekering voor een deel vergoed wordt.

Voor kinderen en jeugdigen tot 18 jaar hebben we contracten met de meeste gemeentes in de regio (o.a. regio Eindhoven, Helmond en de Peelgemeenten, Kempen, A2 en BOV). We bieden zowel diagnostiek als behandeling aan. We betrekken het systeem van het kind erbij en bieden waar nodig ook ouderbegeleiding.

Wij dienen hiervoor een getekende verwijzing te overleggen van een (huis)arts om een vergoeding via de gemeente te verkrijgen. Indien de verwijzing incorrect is, zijn wij verplicht om een nieuwe verwijzing bij u op te vragen. Maak desgewenst gebruik van onze verwijsbrief Format VidaSense 2021, welke wij graag van u per post of per zorgmail retour ontvangen op afspraken@vidasense.nl .

Voor collegiaal overleg kunt contact opnemen.

Ja! Ik wil meer weten. Neem contact met me op.

Belangrijke informatie!

Wij ondervinden al sinds maandag hier in de wijk Brandevoort / Helmond telefonische (mobiel) problemen, waardoor wij niet verstaanbaar zijn, maar de beller wel kunnen horen.

Mocht u hiermee te maken hebben kunt u het beste een sms of whatsapp bericht kan sturen naar 06-17 03 66 71 of een mail sturen naar info@vidasense.nl.

Pop-up sluiten.

Maak Afspraak
Share This